Van egy barátom most már két éve! Kicsit össze zörrentünk a pénzen mert közös kasszán vagyunk! Ő azt mondta legyünk külön kasszán mert úgy jobb lesz, neki van egy lízinges autója azt mondta azt is fizeti egyedül meg a rezsit felesben! Lent folytatom?
ügyvéddel lehet olyan papírt irni h mi kié.
de ezt nem értem én ez a tipikus magyar szar felfogás h mindent hitelre. a sok hülye hitel miatt nem tudnálak sajnálni ha vmi gáz lesz belőle
"de mégis kell a rosszra gondolni!"
Szerintem nem KELL...
Mi a párommal sosem ugrottunk össze a pénzen, mindig úgy oldjuk meg, az ad akinek éppen van. Mikor nincs, hallgatunk:)
Ha minden igaz most nekem lesz több pénzem mivel kapok ösztöndíjat erre a félévre, de tiszta szívesen adok belőle neki, bármire kell. Ugyanígy ő is bármikor, teh
t gyakorlatilag közös kasszán vagyunk.
Szerintem az a kapcsolat, ahol a pénz be tud szólni már régen nem jó...:(
Arról meg, hogy mi lenne ha szétmennénk nem gondolkodunk, mert mindketten vagyunk olyan intelligensek és tiszteljük mindig annyira a másikat, hogy nem akarnánk egymást kisemmizni. Lehet, hogy ez csak nekem természetes, látva, hogy mi megy manapság...:-S
Nem értem ezt az egészet... Ha a párodnak van 1 céges autója, meg lízingel 1et, akkor neked mért kellett még egy autót hitelre venni? 3 autó szerintem elég nagy luxus, pláne ha abból 2 hitelre fut. Pláne, ha nem is álltok jól anyagilag.
Egyébként, ha együtt élsz valakivel, szerintem teljesen normális, ha valamit közösen újítotok fel.
A párommal mi is rengeteg mindent vettünk a lakásba, eszembe sem jut, hogy mi lesz akkor, ha szétmegyünk? Majd akkor gondolkozom rajta, ha esetleg bekövetkezne.
Mért kell rosszra gondolni? Mi van, ha holnap kimész az utcára, és ráesik a fejedre 1 tégla, és meghalsz? Akkor ezt is vedd számításba...
480 000 ezer forintot vettél fel 8 évre, havi 20 000-rel! Az azt jelenti, hogy pont négyszeres összeget, azaz közel kétmilliót fizetsz vissza! Évi 240 000 azaz 1 920 000 8 év alatt!
Remélem elírtál valamit! Mert ha nem, akkor iszonyat böszmeséget csináltál!
Remélem még nem vetted fel a hitelt, csak igényelted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!