Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a férjem, legyünk végre közös kasszán?
Esküvőig nem akart, mert majd utána, addig minek. Most már esküvő után felhozom a témát, még mindig ez megy, hogy jajj, ugyan, minek, hiszen így is megvagyunk.
De akkor ezek után mi jön? "Majd válás után, akkor úgyis fele-fele?"
Jelenleg ő dolgozik, én még tanulok, ezért kevesebbet keresek nála. Amikor én dolgoztam, akkor elég erősen támogattam anyagilag.
Visszafelé sajnos ő nem szeretné ugyanezt.
3szor annyit keres, mint én, viszont ha megkérdem, nem szeretne-e legalább részben közös kasszát, hogy mindkettőnk letesz egy x összeget a közös kiadásokra, neki az sem tetszik. Mert hogy nekem is van keresetem, nem úgy nézek ki, mint aki támogatásra szorul.
Sajnos néha a kiadásim komplett elviszik a fizetésem, ő pedig elég szép megtakarítást gyűjtött magának, amihez nekem nincs hozzáférésem.
Amikor látástól vakulásig dolgoztam, akkor mindig mindenki (ő is) azzal vigasztalt, hogy a közös jövőnkért teszem, 3 évet ki lehet bírni, utána ő is ugyanígy fog majd támogatni.
Hát, nem így lett. Most azt hallgatom, aki 3 évet kibírt, amíg a férje elvégzi az iskolát, az kibír még 3-at, ameddig saját maga is elvégzi.
Csak ugye nem ebben egyeztünk meg.
A másik meg, hogy már kétszer megesett, hogy pénzt kért tőlem, de nem adta oda a visszajárót.
Pl "Nincs egy 10 ezresed?"
Adok 20-ast, mosolyogva zsebreteszi, hogy nem fog visszaadni, ne haragudjak, neki is kell a pénz.
Holott sokkal több pénze van, mint nekem. :(
Néha még nekem van lelkifurdalásom, hogy én követelőzök, szóval már felhagytam vele.
Ha egyedül élnek, valóban nem tudnám fizetni még a lakbért, kaját se a fizetésemből, és lemondhatnék az egyetemről, ha nem akarok éhenhalni.
Tehát valamilyen szempontból korrekt....
De gheczy figura ez az ember bá$tya
Minek kellet vele házasság te szerencsétlen pára
Más téren semmi baj nincs vele, egyedül az, hogy nagyon szereti a pénzt.
Korábban, ameddig én is jóval többet kerestem, nem voltak gonjaink. Adtam neki, amennyit kért, jutott magamra is...
Akkoriban volt a közös megtakarítás (aminek a 80%-át én tettem le), meg mindenkinek saját költőpénz.
Most neki van egy privát megtakarítása, költőpénze, nekem meg egy csomó kiadásom.
Sajnos nem ezt beszéltük meg, azért bánt.
A lakást most ő fizeti egyébként, én csak a kaja egy részét, mivel nekem nagyon magas kiadásaim vannak az iskola miatt, ill orvosra ment el sok.
a közös megtakarítás ugye az övé lett (amit én tettem fére), cserébe fizeti a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!