Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?
Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.
Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".
A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?
Egyszer minden férfiban felmerül a kérdés, hogy miért nem úgy működik a világ, hogy megtetszik egy csaj, megdugjuk, aztán csak utána gondolkodunk el azon, hogy lehet-e vele komoly is. De a lényeg, hogy rájövünk, hogy ez nem így működik.
A nőknek el kell hinniük, hogy szeretjük, tiszteljük, megértjük (...) őket, mielőtt mindkettőnk örömére dugnánk egyet. Az meg többnyire egyénfüggő, hogy tényleg megvannak-e ezek a gondolatok/érzések a nő irányába.
Hi!
"85-50-85 vagyok, nem járok bulizni, nem cigizem, nem iszom, 20 éves vagyok, egyetemre járok bölcsész szakra, szabadidőmben olvasok vagy zenélek."
Ezt hívják a vadbarom "mindenéjjelleiszommagam" csávók szűzk**vának.
Nah, tényleg ilyen nő kell? Akkor ne itt keresd. Várj, úgyis jön majd az igazi. Ha megrögzötten keresed, úgysem találod meg.
Természetes, hogy szexet akarsz, de ha megtalálod az igazit, úgysem azt fogod a legfontosabbnak tartani, hogy hányszor fekszel le vele.
Ne mindig arra hajts, hogy lefektesd az aktuális nőt, lehet, hogy az "elmenekülősök" között volt. Bírd ki azt az időt, amíg ő is akarja veled a szexet. Szerelemből sokkal jobb.
Istenem, hogy milyen értetlen emberek vannak. Le se jön nektek, hogy mit mond? Azért vágyik ilyen felszínes kapcsolatra, mert nem találja a szerelmet. És az nem olyan, hogy keresd öcsém oszt jóvan. Az vagy jön, vagy nem... Előbb-utóbb jön.
Amúgymeg ja, a barátnő: lelki társ és szexpartner
Vitázzon ezen, aki akar, de ez így van. :)
20f
"ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma."
ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem :D érdekes elképzelésed van a barátnő fogalmáról. de végülis igazad van, ez egy őszinte, valamirevaló kapcsolat lenne, ha egy csajjal tudsz jókat beszélgetni, és jókat dugni.
gondolom sok férfi ilyenre vágyik, csak tényleg sok köröket meg kamuzásokat kell levágni még egy dugásért is. meg sajnos a csajok libidója sem olyan magas, meg beszélgetésre is csak nagyon kis százalékuk alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!