Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.

Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".

A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?

2010. máj. 27. 02:03
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Szerintem aki ennyire nem tiszteli a Nőket, az kizárt, hogy jó legyen szexben. Egyszerűen anélkül nem lehet igazán jó.

A másik pedig, hogy azt irtad, volt már olyan, hogy egy este lefeküdtetek, másnap pedig nem ismernek téged... Na ez is sokkal inkább azt sugallja nekem, hogy nem lehetsz túl jó az ágyban.. Ami tetszik a lányoknak, abból még többet akarnak :D

Leélheted az életed egy szánalmas, himsoviniszta senkiként, vagy megpróbálhatsz változni, tisztelni a Nőket, barátnőt szerezni, akivel fejlesztheted ezt a képességedet is... Rajtad múlik.

2010. máj. 27. 06:16
 12/58 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, nekem még szexre se kellennél.. :) Szóval örülj annak ami van. Van, aki még ennyit sem tud elérni.
2010. máj. 27. 06:40
 13/58 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál hogy ne csak dugásra használj egy lányt?
2010. máj. 27. 10:52
 14/58 anonim ***** válasza:
04:14-nek igaza van!!! Mondom, menj el k.urvázni, az való neked...primitív p.öcs
2010. máj. 27. 11:38
 15/58 A kérdező kommentje:

Le merem fogadni, hogy akik ideírtak, azoknak nagy százaléka lányból van, fiatal, vagy épp fiatal fiúk. Nem tudom magam szégyelni, nem érzem miért kéne magam. Az embereknek vannak igényeik, kinek több, kinek kevesebb. Nekem nagy szexuális étvágyam van. Tehetek róla? Nem. Ha mint ember is bejön a lány, akkor miért ne mehetnék vele tovább a szexen túl? Én megbecsülöm azokat a nőket akik adják magukat, és engednek a kísértésnek. Azt honnan tudjátok hogy nem akartam volna tartósat utána? Ha tetszik a lány, jó vele a szex, és jól elbeszélgetek vele, akkor evidens, hogy kapcsolat is lehetne részemről. Ebbe mi a kivetni való? A lánynak is kell a szex, és nekem is (talán kicsit több mint az átlagnak).

Ti megvetitek a kapcsolatban a szexet? Plátói kapcsolatban éltek mindannyian? mert amit itt leírtatok arra enged következtetni, hogy aki kapcsolatban hozzá mer érni a barátnőjéhez, az már egy ostoba p.öcs, mint én, aminek ti itt beállítottatok.

2010. máj. 27. 11:44
 16/58 anonim ***** válasza:
Szerintem lődd fejbe magad, menthetetlenül primitív vagy.
2010. máj. 27. 11:50
 17/58 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, és lény, talán nem számítok olyan nagyon fiatalnak. De ha így állsz hozzá, hogy bejönnek azok a csajok akik első nap dugnak veled, akkor csökken az esélyed, hogy valaha is találsz egy normális, értelme nőt. Ugyanis aki komoly kapcsolatot keres (nagy százalékuk), nem fog első nap szobára menni. Ennyi
2010. máj. 27. 11:52
 18/58 anonim ***** válasza:
Bocsi, *lány XD
2010. máj. 27. 11:53
 19/58 A kérdező kommentje:
Kérdem én, ha nem szexelünk az első héten, addig mit csináljunk? Míg én beszélgetek vele, sétálgatok vele, őt meg lehet rég dugja egy másik faszi, aki vagy ex, vagy új, vagy olyan, aki előbb felszedte mint én.
2010. máj. 27. 11:54
 20/58 A kérdező kommentje:
hozzátenném ,hogy nekem meg ettől a gondolattól is feláll a szőr a hátamon. Ha ezt pedig meg is érzem tapasztalatban, akkor már semmit nem ér a lány a szememben egy dugáson kívül.
2010. máj. 27. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!