Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még egy ilyen szerencs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még egy ilyen szerencsétlen ember mint én?

Figyelt kérdés
nem is igazán tanácsra van szükségem csak szeretném elmesélni a sztorit.Magam sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek rajta.Van egy srác akivel jóba vagy ha akartam volna több is lehetett volna, de én a fiatal korára hivatkozva azt mondtam neki, hogy legyünk csak barátok. Közben 2 ismerősének is bemutatott és mindkettő elkezdte csapni a szelet, mivel az egyikkel jobban kezdtek alakulni a dolgok a másikkal nem beszéltem sűrűn és neki is leesett a tantusz és le is mondott rólam. Közben a fiatal srác iránt kezdtem el olyan érzelmeket érezni amiket nem kellett volna, gondoltam majd elmondom neki ha a bennmaradó sráccal kisül, hogy mi lesz köztünk. Hát ez kisült, mivel messze lakunk egymástól és ő szerintem nem is igazán akarta megbeszéltük, hogy hagyjuk és csak haverkodjunk. Viszont most a fiatal srácnak van alakulóban valami és ezt nem ronthatom el....
2010. okt. 19. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
A Földön átlagban 6 másodpercenként éhen ha egy ember. Na most, a te problémádat összehasonlítva ezzel... gondolom, nem kell folytatnom. :)
2010. okt. 19. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
*hal
2010. okt. 19. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan vészes ez,sok sikert a sráchoz:)

Velem az történt,hogy 15 éves voltam,kis naiv liba,"belezúgtam" egy nálam egy évvel idősebb srácbanevezzük X-nek.Megláttam és úgy éreztem nekem ő kell.Aztán ahogy alakultak a dolgok,felvettem a legjobb barátját msnre,nevezzük Y-nak,akit egyik barátnőm által ismertem meg.Y nagyon aranyos srác volt meg minden,nagyon sokat beszélgettünk,rengeteget.Szóba került közöttünk X is,aki nagyon tetszett,de aztán kezdtem úgy érezni,hogy egyre jobban szeretem Y-t,akivel már nap mint nap beszélek.Voltak pillanataim,mikor úgy éreztem nem is akarok semmit X-től,nekem Y kell.Aztán végülis összejöttem X-szel és rájöttem,hogy amit Y iránt éreztem az csak ilyen fellángolás volt,mivel X-be hihetetlenül szerelmes voltam.Közben Y nagyon jó barátom lett,X-szel szakítottunk,de attól még megmaradt a kapcsolatom mindkettővel.Aztán kezdett kialakulni Y-nal valami megint,de közbeszólt,hogy akkor már barátnője volt és így nem akartam bekavarni és ahzt mondtam álljunk le.Y azóta is jó barátom(immár csak barát),és X is megmaradt egy régi,kedves ismerősnek:)

2010. okt. 19. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem létezik

Te vagy a legszerencsétlenebb

2010. okt. 19. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:

jó most nem így értettem a szerencsétlent, hanem ilyen téren

csak szerettem volna elmesélni és meghallgatni mások véleményét vagy hasonló sztoriját:)

2010. okt. 19. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Három szék között a pad alá. Ez jár ha ostoba önző liba vagy.
2010. okt. 19. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
tök jó , így jártál ez van . fogadd el.
2010. okt. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!