Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még egy ilyen szerencsétlen ember mint én?
Nem olyan vészes ez,sok sikert a sráchoz:)
Velem az történt,hogy 15 éves voltam,kis naiv liba,"belezúgtam" egy nálam egy évvel idősebb srácbanevezzük X-nek.Megláttam és úgy éreztem nekem ő kell.Aztán ahogy alakultak a dolgok,felvettem a legjobb barátját msnre,nevezzük Y-nak,akit egyik barátnőm által ismertem meg.Y nagyon aranyos srác volt meg minden,nagyon sokat beszélgettünk,rengeteget.Szóba került közöttünk X is,aki nagyon tetszett,de aztán kezdtem úgy érezni,hogy egyre jobban szeretem Y-t,akivel már nap mint nap beszélek.Voltak pillanataim,mikor úgy éreztem nem is akarok semmit X-től,nekem Y kell.Aztán végülis összejöttem X-szel és rájöttem,hogy amit Y iránt éreztem az csak ilyen fellángolás volt,mivel X-be hihetetlenül szerelmes voltam.Közben Y nagyon jó barátom lett,X-szel szakítottunk,de attól még megmaradt a kapcsolatom mindkettővel.Aztán kezdett kialakulni Y-nal valami megint,de közbeszólt,hogy akkor már barátnője volt és így nem akartam bekavarni és ahzt mondtam álljunk le.Y azóta is jó barátom(immár csak barát),és X is megmaradt egy régi,kedves ismerősnek:)
Nem létezik
Te vagy a legszerencsétlenebb
jó most nem így értettem a szerencsétlent, hanem ilyen téren
csak szerettem volna elmesélni és meghallgatni mások véleményét vagy hasonló sztoriját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!