Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.

Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".

A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?

2010. máj. 27. 02:03
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
te beteg vagy :S menj el k.urvázni, lehet, hogy pénzbe kerül, de nem kell szarakodnod
2010. máj. 27. 02:06
 2/58 anonim ***** válasza:
"egyszerűsített dugási folyamat" pff :S
2010. máj. 27. 02:18
 3/58 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket normális válaszokat adjatok ha már elolvastátok. Nem vagyok kíváncsi olyan emberek sértegetésére, akik el se tudnak képzelni ilyen helyzetet mint amiben vagyok, mert nekik megadatott és természetes, hogy van velük valaki.
2010. máj. 27. 02:45
 4/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnő nem pusztán azt jelenti, hogy megdugod, ha kanos vagy. Talán a lányok úgy állnak hozzád, ahogy Te hozzájuk.... Ha rendes kapcsolatot szeretnél, lehet, hogy a gondolkodásodon kéne változtatni.
2010. máj. 27. 03:18
 5/58 anonim ***** válasza:
Meg értünk, de a "barátnő" fogalmát kérlek ne degradáld ilyen szintre! :)
2010. máj. 27. 03:19
 6/58 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnő nem pusztán azt jelenti, hogy megdugod, ha kanos vagy. Talán a lányok úgy állnak hozzád, ahogy Te hozzájuk.... Ha rendes kapcsolatot szeretnél, lehet, hogy a gondolkodásodon kéne változtatni.
2010. máj. 27. 03:20
 7/58 anonim ***** válasza:

03:19 vagyok.

Amire Te gondolsz azt inkább szexpartnernek nevezném. Közeledj barátként egy szingli csajhoz, majd ha bizonyos szintű lesz már a kapcsolatotok akkor őszintén mondd el neki, hogy szexelni akarsz vele. Talán működni fog. Én is hasonló cipőben járok mint Te, kivéve, hogy engem vonzónak találnak, bár eszem ágában sem lenne érzelem nélkül dugni.

19F

2010. máj. 27. 03:24
 8/58 A kérdező kommentje:

azt egy szóval se mondtam, hogy nem találnak vonzónak, legalábbis az ellenkezőjéről még senki se tett benyomást. Egyszerűen sok lehetőségem nincs az ismerkedésre bizonyos okok miatt, és nullán vagyok lányismerős szinten. Kicsit nehéz, és szar, mikor minden alapvető dologra várnia kéne az embernek, csak ez azt nem érti meg, aki nők mellett dolgozik/tanul, mert van lehetősége megkefélni a kollegináit, és az iskolatársait.

Ha őszintén ráfordulsz egy, a Te fantáziádat megmozgató nőre, és nem jut eszedbe a szex, akkor vagy b.uzi vagy, vagy impotens. Attól, hogy én ezt kimondom, nemfeltétlenül kell lenézni.

2010. máj. 27. 03:42
 9/58 anonim ***** válasza:
0%
hát lehet hoyg te se b.uzi sem impotens nem vagy, de egy primitív f@sz az biztos. azt kapod amit megérdemelsz.
2010. máj. 27. 04:12
 10/58 anonim ***** válasza:
48%

"de egy primitív f@sz az biztos. azt kapod amit megérdemelsz."

Ha már leírták, én minek fogalmazzak?

Egy katasztrófa vagy öcsém, nulla tisztelettel a nők iránt, még szép, hogy nem kellesz senkinek.

2010. máj. 27. 05:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!