Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?
Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.
Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".
A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?
"Ezek konkrétan kiesnek, mert eddigi tapasztalatim szerint a legtöbb lány semmi másról nem tud beszélni csak a bulikról, meg arról, hogy a haverja milyen nagy motoros, vagy aszfaltbetyár."
De miért ezeknek a társaságát keresed? Először is: bulikban nem nagyon lehet komoly kapcsolatra lelni, pláne nem a félrészeg kis tinik között nem.
Ha olyan nő kell, akivel lehet beszélgetni is, azt máshol keresd. Ha nem kell, akkor sincs probléma, csak akkor vállald azt, hogy a rakás lotyka közül kell kiválogatnod a néhány értéket. Nehéz, mert még kevesebb olyan van, aki értelmes is, és hajlandó is korán lefeküdni veled.
Ha könnyen megdugod, az még nem garancia arra, hogy nem fog mással is dugni a hátad mögött. Ez is egyfajta mérce, minél könnyebben kapható, annál nagyobb az esélye, hogy nem csak egy palija van. Ha várni kell rá, attól még lehet szűzkurwa, de lehet normális nő is, aki csak kíváncsi rá, hogy kitartasz mellette akkor is, ha várakoznod kell. Kevés az esélye, hogy csak átverésből várat, miközben mással is kavar. Nem logikus, a kavarós lotykák szeretik több helyről kapni a fszt, és nem nagyon foglalkoztatja őket, hogy most tisztában van ezzel az illető, vagy sem. Úgyis kapnak palit bárhol.
Tehát én a helyedben inkább keresnék olyat, aki nem teszi szét a lábait egy hét után, mert ott több az esélye, hogy komolyan tervez veled. Ez egy ilyen játék.
A 12:26-os nagy igazságokat mond.
Akkor neten ismerkedés? Ugye az jó ismerkedés alapja a kellő őszinteség. Ha én ilyen őszintén leírnék 1-2 dolgot neten, az arcommal, mint most anonym, akkor szerintetek mennyi esélye lenne, annak hogy keresné utána a táraságom? Sajnos őszinte se lehetek, mert amiket leírtam ide, ezt senkinek soha nem mondtam, viszont így anonym miért ne írnám le...a reakciókat láttam, és ez +1 lapát arra, hogy nem merek őszinte lenni. Ami nem akkora baj az elején, csak akkor kérdem én, miről beszélgessünk, ha én alapból kiestem a témából? Hazudni nem akarok magamról, őszinte pedig nem lehetek mert rosszabb mint a hazugság. Spirál...
Amúgy 12:26 tényleg sok igazságot mondott, hangsúlyozom. Sajnos azok a lányok akik baromi jól néznek ki, és tényleg olyan szegények iq-ban mint traktor a sebességben, azokkal sajnos tényleg gond van. Buták, nem lehet velük beszélgetni normális dolgokról, mert ami egy kicsit is meghaladja az intelligenciájukat, azt nem értik, és ez vagy ciki, vagy lúzerség nekik. Viszont jól néznek ki, és szarul jön ki, hogy érzem hogy műveltebb vagyok nála 10 fokkal, és egy iqlájt p.icsa, de még így sem kaphatom meg. Ez nagyon nagyot ront az önbizalmon. Ezért van talán az, hogy eddig csak nálam idősebb csajokkal alakítottam ki kicsit hosszabb kapcsolatot.
Viszont ez egy dilemma, mert a bulis csajok akik buták, azok nagyon-nagyon jól néznek ki. Kérdés: pénz nélkül hogy kapnám meg őket? Válasz: sehogy? Lehet hogy ilyen egyszerű lenne?
Elkanyarodtam a tartós kapcsolat témától, és megint csak azt mondom konklúzióként, hogy a szép lányok tudják magukról hogy szépek, ha okosak is, akkor miért pont velem járnának, ha van tőlem 10 évvel idősebb, izmos, gazdag pénzes hapsi, aki lehet még művelt is? Az ilyen lánynak miért kellenék én?
Minden pasi szereti a szexet, ne hidd, hogy más nem úgy gondolja, mint te. De ezt az egyet hagyd ki az őszinteségből. Engem pl megriaszt, ha egy pasi rögtön a szexről beszél, ez pont olyan mint a csajoknál, ők is kívánják a szexet, de visszafogják magukat. Ilyen téren játszani kell, taktikázni. Később persze megtudhatja a csaj, hogy nagy a szexuális vágyad, de ennek megvan az ideje, hogy mikor közöld. Ha az elején kitérsz rá, azt fogja gondolni, hogy neked ez a legfontosabb, csak erre hajtassz.
A másik téma, hogy a pénz számít e. Ha azt veszed észre, hogy a csajt ezt érdekli, menj tovább. Egy normális nőt nem az érdekel. És ne feltétlenül külső alapján válogass, persze ne legyen ronda. A visszafogott, de mégis szép lányokat keresd, ne azokat akik kirakják mindenüket, ez is ok mindent elárul a lányról, hogy pl hogyan öltözködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!