Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.

Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".

A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?

2010. máj. 27. 02:03
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Ilyen az álomnő, ezt jó hallani, nem akarok beképzeld lenni, de én ez a tipus vagyok. Én neten ismerkedtem, társkeresőkön, nem chat-en. Amúgy a normális pasi is pont ilyen ritka szerintem. Én pl végignéztem több ezer embert, és nagyon gyorsan szűrtem közülük, már a külső is sokat mond, ha látod, hogy nem k.urvás, akkor tartsd meg, írj neki, egyszer csak összejön vmelyikkel. Pl az oylan pasikat egyből dobtam, ha félmeztelen képet rakott fel magáról, ez ugyanígy vonatkozik a csajokra is. És fontos elolvasni, hogy mit ír magáról, kiderülhet, hogy mennyire értelmes.
2010. máj. 27. 13:29
 42/58 anonim ***** válasza:
Sok értelmes nő van, aki végső elkeseredésében társkeresőn ismerkedik, pedig jól néz ki. Csak sok az olyan pasi, mint ahogy csaj is, aki csak kihasználja a másikat. Én is ezért regisztráltam annak idején.
2010. máj. 27. 13:36
 43/58 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ti miért vagytok elkeseredve. Nekem lenne rá okom, mert kb eddig mindig engem használtak ki, ha volt valami. Eddig társkeresőn ismerkedtem, de már nagyon utálom. Csak olyan lányokat találok rajta, akikről lerí, hogy még másik 20 hapsival beszélget (miért ne tenné, hisz társkereső) és mind a húsznak ugyan azt mondja. Maga a tudat gyomorforgató már nekem. Ráadásul amelyikkel el tudtam beszélgetni, az nem tetszett nagyon soha. Volt 2 kivétel eddig, meg is becsültem őket, csak ebben a 2 esetben én lettem olyan szinten átb.aszva, hogy rendre elrendezte az utamat a véleményekről.
2010. máj. 27. 13:43
 44/58 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem minden fiú gondolkodik így...nem is értem hogy mersz ilyen kérdést ide kiírni -.-
2010. máj. 27. 13:46
 45/58 anonim ***** válasza:

Azért voltam elkeseredve, mert 24 évesen túl vagyok egy 5 éves és egy 2és fél éves kapcsolaton. És most megint keresgélhettem.

Az miért baj, ha 20 másikkal is levelez? Nem dug 20 másikkal. Az ember az elején több emberrel is ismerkedik, de csak az elején!!! Ez belefér...aztán később szűkül a kör, és kiválasztja aki a legmegfelelőbb. Szerintem te is így csináld. De ha már találkoztok is és komolyabbra fordul, ő sem fog másokkal beszélgetni. Csak a magam példájából indulok ki.

2010. máj. 27. 14:18
 46/58 anonim ***** válasza:
Azért baj,mert neki nincs 'legmegfelelőbb' Ő csak a dugásra keres lányokat!! Eszébe nem jut esetleg egy komoly kapcsolat vagy hogy némi tisztelettel legyen a nők iránt -.-'
2010. máj. 27. 14:22
 47/58 A kérdező kommentje:

Sok itt a primitív proli tapasztalatlan fiatal...nem mintha bottal járnék, meg nem mintha nem lennék lelkisérült, de ezek megint milyen beszólások már. Egy csalódott 14 éves kislánynál nem nézek ki belőled többet.

Amúgy te valószinűleg a kivételhez tartozhatsz, akit én még nem találtam meg. Ahogy te leírtad, és ahogy én elképzeltem, ez egy egyező dolog. Más az, hogy ez igazából soha nem valósult még meg velem a gyakorlatban. Átbasznak, kihsaználnak, én meg hülye vagyok hozzá mert mindenkiben megbízom. Bár ez változott az idők során. Nincs mit tenni

2010. máj. 27. 14:51
 48/58 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én is mindent elhiszek, megbízok...aztán pofára esek, csak nem másnap, hanem 2 és fél év után :S Ha így vesszük, te még szerencsésebb vagy, igazi nagy csalódásod még nem volt. Végülis csak 20 éves vagy, és úgy látom nem vagy olyan, mint a hogy a bemutatkozódból kiderült, csak kell még tanulnod ezt azt. Ehhez sok tapasztalat kell, jó is rossz is. Nem mondom, hogy nem fogsz többet pofára esni, de azt a tulajdonságodat tartsd meg, hogy feltétel nélkül megbízol a másikban. Ez később nagyon hasznos lesz, ha találsz egy olyat, akivel komoly kapcsolatod lesz.
2010. máj. 27. 14:56
 49/58 A kérdező kommentje:

Ez a tulajdonságom konkrétan már 90%ban elveszett, tehát ez is bukó :)

Azt hiszem erről nem is lehet többet beszélni, mert kimerítettük a kor által szabott határokat. Lesz ami lesz.

2010. máj. 27. 15:20
 50/58 anonim ***** válasza:
Hát jó :P Akkor én is azt hittem, hogy elveszett, de vissza jött :P na ennyi, sok szerencsét
2010. máj. 27. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!