Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember, ha szerencsétlen?
Nem szokásom panaszkodni, most mégis ez következik. 20 éves vagyok, konkrétan nulla magánélettel rendelkező srác. Csaj barátaim nincsenek, ebből következendő, hogy nem beszélgetek lányokkal az ismerkedésen kívül sehol sem, ebből még következik, hogy vonzó sem vagyok annyira, mint azok a srácok akik olyan helyen tanulnak, ahol lányok is vannak.
Olyan kapcsolataim vannak akiket megdugok, és másnapra nem ismerjük egymást. Én érzem magam kihasználtnak néha. Dugni tudok, nagyon is tudok, és ezt tudom magamról, és tudják rólam, még se jutok tovább a dugáson a lányokkal...viszont egy egyszerű dugást is nehéz összehozni mostanában, mert nem járok szórakozóhelyekre, és ismerkedésnél normál helyzetben sok idő, mire odáig eljut az ember. Ha pedig csak szexre hajtok az egyrészt látszik, és aki belemegy az vagy menekül a kapcsolata elől, és csak kikapcsolódik velem, vagy le se szarja a fejem, mert azt gondolja, hogy csak "arra kellene nekem".
A szórekozóhelyeken hogy kell feloldódni? Mi a fenét csináljon ott az ember, hogy felszedjen egy nőt akivel akár rögtön szexelhetne? Pár ismerősnek valamiért ez megy, nekem nem sikerül, mondjuk nem is nagyon próbálgattam, mert utálom az ilyen tömött helyeket. Szeretnék végre egy olyan éjszakát, hogy elmegyek szórakozni, és valami nimfomániás csajnál ébredek reggel, és nem kell az ismerkedésen szarakodni több napig. Bár a legegyszerűbb az lenne, ha lenne egy csaj barátom/haverom/barátnőm aki kielégítené a szükségleteimet, mellette pedig jó társaság is lenne, aki mellé talán más se kéne, aki mellett lehetek őszinte, és akinek a szemébe mondhatom, hogy kanos vagyok és kívánom. Talán ez a barátnő fogalma. De ez sajnos nincsen. Tehát az utolsó 2 mondat felesleges, a szórakozóhelyes dolog a lényeg amiből tartósabb talán nem is, de egy egyszerűsített dugási folyamat kialakulhatna. Tehát a kérdés adott, mit tegyen az ember, ha ez a sorsa már egy jóideje?
"Kérdem én, ha nem szexelünk az első héten, addig mit csináljunk? Míg én beszélgetek vele, sétálgatok vele, őt meg lehet rég dugja egy másik faszi, aki vagy ex, vagy új, vagy olyan, aki előbb felszedte mint én."
Most erre mit lehetne írni? Olyan hozzáállás ez, hogy inkább szétlövöd a fejed, mert lehet, hogy valaki holnap amúgyis szétlőné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!