Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarhat, hogy nincs munkája?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarhat, hogy nincs munkája? A köztes időben miért nem csinál vmit? Hogy nézzek így fel rá?

Figyelt kérdés

Barátom 3 hónapja felmondott a munkahelyén, mert sokat kellett túlóráznia és azt az időt nem is fizették ki, azóta keresgél, most szeptembertől aktívabban.

Egyetem elvégzése után 9 hónap múlva talált állást.

Igazából azt látom, hogy nem is akar normálisan dolgozni.

Oké, hogy van vmennyi összespórolt pénze, de a köztes időben miért nem csinál vmit? :(

2017. szept. 8. 11:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
7%
Én tökre irigyeltem azokat akik csakúgy felmondanak mert nyilván olyan összeköttetéseik vannak hogy egy telefon a befolyásos havernak és legkésőbb következő hónaptól kezdhet is az új helyen. Ha nem így lenne az brutál felelőtlenség lenne....és lám. Én is voltam állás nélkül, kb eszembe se jutott nőzni mondván most nincs idő a szórakozásra.... te is csak azért vagy vele mert a gyk-n kívül akarat gyenge vagy és "nem kaptál tőle engedély" a szakításra. Akiben van egy kis vér nos az a fiatal nő már dobta volna
2017. szept. 8. 11:41
 32/40 anonim ***** válasza:
94%

Ebben a munka-szabadidő témakörben az a vicces, hogy északon a skandinávok jól keresnek és kiegyensúlyozottan élnek. Nyolc óra után a többség elhajítja a lantot és mennek kikapcsolódni. Mi meg hajtunk, gürizünk, túlórázunk, innen-onnan faragjuk le az időt csakhogy még több pénzünk legyen, ami vagy elég arra amire akarjuk vagy nem. Stresszelünk, hogy jól éljünk aztán ideje korán kinyiffanunk a hajtásban, de legalább van olyan kocsink amivel nem néznek ki vagy olyan lakásunk/házunk. Nulla magánélet, nulla minőségi kapcsolat mert még ezt elérjük még arra gyűjtünk még megvalósítjuk ezt azt amazt.

Szerintem mi csináljuk rosszul.

2017. szept. 8. 11:45
 33/40 anonim ***** válasza:
91%

Ha az én páromat húznák le (ki nem fizetett munkavégzés), én megmondanám neki, hogy mondjon fel, eltartom amíg nem kap más munkát.

Miért kéne kidobni????

2017. szept. 8. 11:45
 34/40 anonim ***** válasza:
94%

Hát akkor kellemes fiatalkori halált. Az özvegyed jól él majd az összeharácsolt vagyonodon.

2017. szept. 8. 11:49
 35/40 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom, hogy nincs pénze, hanem az, hogy nem motivált én már annak is örülnék ha napi 1000 ft hozna haza.

Én arra törekszek 26 évesen, hogy eltartsam magam és, hogy majd a gyerekeimet is. Férfi pénzére abszolút nem számítok.

2017. szept. 8. 11:56
 36/40 anonim ***** válasza:
2017-ben lasszoval keresik a munkaerot mindenhova, 3 honap igenis rengeteg! Nincs extra vegzettsegem, megis par nap alatt talaltam jol fizeto szuper mhelyet. Aki akar az talal!
2017. szept. 8. 12:31
 37/40 anonim ***** válasza:

#27: mi az osszefugges a munka es betegseg kozott.

Amugy ennyi munkaval a 350 ezer semmj, foleg nem kaszalas. Az olyan millio korul kezdodik.

2017. szept. 8. 12:38
 38/40 anonim ***** válasza:

Nice trolling. Ha nem látnám a többi válaszod még komolyan is venném a rikácsolásodat.

2017. szept. 8. 13:09
 39/40 anonim ***** válasza:

- sokat túlórázott

- 9 hónap nem feltétlen sok idő, nem mindenkinek jön egyből a szakmájában az állás

- keres munkát

Álljon ki a sarokra hímrngyónak, hogy míg nem jeleznek neki vissza (anélkül ugyanis hiába állít oda akárhová, kiröhögik), legyen keresete? Te tényleg ilyen hülye vagy?!

2017. szept. 11. 14:05
 40/40 anonim ***** válasza:

Otthon meg alapból húgyért-szarért túlóráztatnak mindenkit, vagy alja munkát végez semmi pénzért.

Itt egy héten MAXIMUM 8 túlórád lehet, afelett már bizony kérdezősködik a Polizei, meg a munkaügyi hivatal. Ha hétvégén akarsz melózni (valamint reggel hét előtt és este hat után), be kell slattyognod a kantonodban illetékes hivatalba és írásos igazolást kell kérned róla, különben megbüntetik a céget.

Szóval nagyon el van ez cs.szve otthon :(

2017. szept. 11. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!