Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok, mert a munkája mellett rám semmi figyelme nem marad?
Barátom folyamatosan dolgozik, van rendes munkahelye, emellett otthon is nagyon sokat kell dolgoznia. Így csak esténként találkozunk, van, mikor csak 9-10 után, együtt alszunk, aztán reggel mindenki megy a dolgára. Napközben nagyon ritkán együtt ebédelünk, vagy hasonló, még csak beszélni sem szoktunk, mert nem ér rá. Én eddig azt mondtam, hogy persze, megértem, hogy most nagyon sok a munkája és este is már hulla fáradt, de már hetek óta nem is feküdtünk le ezért. Egyáltalán nem tud már rám figyelni, amit mondok neki, abban a pillanatban elfelejti. Megkérdezi mit fogok csinálni, mikor reggel elválunk, elmondom, este az újdonság erejével hat rá, mikor megint elmondom, hogy mit csináltam. Ez már szinte nem is párkapcsolat, hanem, mint valami sex kapcsolat, de abban legalább a felek lefeküdnek egymással...
Van olyan ember aki erre nem azt mondja, hogy dobd ki, hanem tud valamit tanácsolni? Nem akarok egy éves kapcsolatot ezért eldobni, de már nagyon magam alatt vagyok.
Minthogy országunk nagyon nehéz megkeresni min. 1000 Euro nettó fizetést, ezért dolgoznak a a magyarok (is) duplán annyit, mint más országokban. Ha szombaton vagy vasárnap több órája is van kettőtökre nappal, akkor azzal nincs semmi gond.
De azért az érdekelne kérdező, hogy te napközben miket szoktál csinálni. Köszönöm.
Hát mondjuk egy pár hónapja hajtós időszak van, és még pár hónapig lesz is. Hétvégén sem vagyunk együtt.
Én egyetemista vagyok, a nap nagyrészében tanulok, szakmai gyakorlaton vagyok, néha alkalmi munkák, és neki is szoktam segíteni, amit csak tudok megcsinálok, plusz szoktam nála takarítani, hogy legalább annyival kevesebb dolga legyen.
Nehéz mit mondani, ismerni kellene Titeket. Ez pont az az életszakasz, amikor az ember hajlamos túltolni a szakmai önmegvalósítást és sajnos a világ is ebbe hajszol bele. Nehéz ilyenkor a fiúkkal, mert minden problémafelvetést szemrehányásnak értelmeznek.
Annsit tudsz sztem csinálni, hogy éled az életedet, pl. most mész jogsit csináltatni, nyelvtanfolyamra, jóga klubba, baratokkal találkozni, és hagyod, hogy eldöntse az idő.
Pár hónap utan a nemszexelés már őt is kellene, hogy zavarja, ahogy az életetek eltavolodása egymástól is.
Mondjuk én biztos nem takarítanék a másiknál (amennyiben én nem ott élek vagy nem használom rendszeresen a lakást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!