Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhat, hogy nincs munkája? A köztes időben miért nem csinál vmit? Hogy nézzek így fel rá?
Barátom 3 hónapja felmondott a munkahelyén, mert sokat kellett túlóráznia és azt az időt nem is fizették ki, azóta keresgél, most szeptembertől aktívabban.
Egyetem elvégzése után 9 hónap múlva talált állást.
Igazából azt látom, hogy nem is akar normálisan dolgozni.
Oké, hogy van vmennyi összespórolt pénze, de a köztes időben miért nem csinál vmit? :(

Nincsen celja se ambicioja.
Szegyelhetne magat,egy ferfi dolga a penzt megkeresni.
Gondolom valami buferuhatar szakon vegzett 3 helyett 10+ evvel,se nyelvtudasa,se igazi szakmai tapasztala nincsen.
Tipikus az volt aki heti 7 -bol 10-t bulizik tanulni meg eppen,hogy.
Nem fog valtozni maximum ha drasztikus dolog tortenik csak, nem szurja elegge a talpat a szeg meg,erre azt szoktuk mondani.
Nincs ertelme,hogy vele maradj,mert vissza fog huzni, majd ehetitek a vajat a doboz szelerol szaraz kenyerrel ha rajta mullik.
30F

Mondjuk nem mondunk fel amig nincs masik melonk,hanem utkozben keresgelunk es utana mondunk fel.
3 honap penz nelkul NYARon ,,nagyon okos" lehet,igazi boszme gyerek,felelosseg erzete nulla,ferfiassagi mutatojat hagyjuk.

" ferfi dolga a penzt megkeresni. "
Ja a nő helye meg a konyhában. Éljenek az 1950-es évek.

Nem,de a ferfinak akkor is penzt meg kell keresnie,ez a mi dolgunk,ettol vagyunk ferfiak,hogy tulelesi erteket adunk.
Igazi ferfi tudja ezt es meg is keresni a betevot.
30F

Ideje lenne kilépned a pattintott kőkorszakból.

Ezeket hol olvastad?
Írta a kérdező, hogy van spórolt pénze... Őszintén, te meddig maradnál olyan munkahelyen, ahol gürizel túlórában, és nem fizetik ki? Én egy percig se...

Ezt hidd el,nem csak en mondom,az osszes lany akivel dolgom volt.
Amikor meseltem nekik a terveimrol,igy kammilaztak,mondom nekem ez teljesen termeszetes.
Azt mondjak,nehogy azt higgyem,a mai pasikak ot fillert nem ernek a szemukben,se celjuk se ambicio.
El vannak,legyen meg a kis sorocske,kis eletecske,de se egy cel lakasra,karrierben,vezetoi ambiciok,se egy tovabbkepzes.
Ledolgozzak a 8 orat pont eppen,hogy aztan elvannak a kis lukban otthon.
A lanyok mondtak ezt mind,hianyoznak az igazi ferfiak minden tekintetben,mert latjak,hogy eddzek is mellette.

#8-as sorok kozott latom.
Felelotlen alak,nyilvan nem programozo vagy valami komolyabb mernok vagy valami tapasztaltabb szakember mert akkor nem lenne 3 honapja munkanelkuli,el van maganak.
Masik dolog,en maradtam is amig nem szedtem fel annyi tudast nyeltem nyeltem es megint csak nyeltem elszamoltam 1500-ig mellette kepeztem magam,es palyazgattam utana valtottam ennyi.
Kozben kell keresgelni mert tapasztalat akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!