Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarhat, hogy nincs munkája?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarhat, hogy nincs munkája? A köztes időben miért nem csinál vmit? Hogy nézzek így fel rá?

Figyelt kérdés

Barátom 3 hónapja felmondott a munkahelyén, mert sokat kellett túlóráznia és azt az időt nem is fizették ki, azóta keresgél, most szeptembertől aktívabban.

Egyetem elvégzése után 9 hónap múlva talált állást.

Igazából azt látom, hogy nem is akar normálisan dolgozni.

Oké, hogy van vmennyi összespórolt pénze, de a köztes időben miért nem csinál vmit? :(

2017. szept. 8. 11:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
96%
Mit csináljon, ha aktívan keres állást? Értelemszerűen akkor fog dolgozni, ha talál munkát...
2017. szept. 8. 11:06
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Azóta keresgél azt írod. Akkor mit kéne még csinálnia?
2017. szept. 8. 11:06
 3/40 anonim ***** válasza:
20%

Nincsen celja se ambicioja.

Szegyelhetne magat,egy ferfi dolga a penzt megkeresni.

Gondolom valami buferuhatar szakon vegzett 3 helyett 10+ evvel,se nyelvtudasa,se igazi szakmai tapasztala nincsen.

Tipikus az volt aki heti 7 -bol 10-t bulizik tanulni meg eppen,hogy.

Nem fog valtozni maximum ha drasztikus dolog tortenik csak, nem szurja elegge a talpat a szeg meg,erre azt szoktuk mondani.

Nincs ertelme,hogy vele maradj,mert vissza fog huzni, majd ehetitek a vajat a doboz szelerol szaraz kenyerrel ha rajta mullik.

30F

2017. szept. 8. 11:07
 4/40 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk nem mondunk fel amig nincs masik melonk,hanem utkozben keresgelunk es utana mondunk fel.

3 honap penz nelkul NYARon ,,nagyon okos" lehet,igazi boszme gyerek,felelosseg erzete nulla,ferfiassagi mutatojat hagyjuk.

2017. szept. 8. 11:08
 5/40 anonim ***** válasza:
94%

" ferfi dolga a penzt megkeresni. "

Ja a nő helye meg a konyhában. Éljenek az 1950-es évek.

2017. szept. 8. 11:09
 6/40 anonim ***** válasza:
26%

Nem,de a ferfinak akkor is penzt meg kell keresnie,ez a mi dolgunk,ettol vagyunk ferfiak,hogy tulelesi erteket adunk.

Igazi ferfi tudja ezt es meg is keresni a betevot.

30F

2017. szept. 8. 11:10
 7/40 anonim ***** válasza:
87%

Ideje lenne kilépned a pattintott kőkorszakból.

2017. szept. 8. 11:11
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket hol olvastad?

Írta a kérdező, hogy van spórolt pénze... Őszintén, te meddig maradnál olyan munkahelyen, ahol gürizel túlórában, és nem fizetik ki? Én egy percig se...

2017. szept. 8. 11:13
 9/40 anonim ***** válasza:
25%

Ezt hidd el,nem csak en mondom,az osszes lany akivel dolgom volt.

Amikor meseltem nekik a terveimrol,igy kammilaztak,mondom nekem ez teljesen termeszetes.

Azt mondjak,nehogy azt higgyem,a mai pasikak ot fillert nem ernek a szemukben,se celjuk se ambicio.

El vannak,legyen meg a kis sorocske,kis eletecske,de se egy cel lakasra,karrierben,vezetoi ambiciok,se egy tovabbkepzes.

Ledolgozzak a 8 orat pont eppen,hogy aztan elvannak a kis lukban otthon.

A lanyok mondtak ezt mind,hianyoznak az igazi ferfiak minden tekintetben,mert latjak,hogy eddzek is mellette.

2017. szept. 8. 11:14
 10/40 anonim ***** válasza:
0%

#8-as sorok kozott latom.

Felelotlen alak,nyilvan nem programozo vagy valami komolyabb mernok vagy valami tapasztaltabb szakember mert akkor nem lenne 3 honapja munkanelkuli,el van maganak.

Masik dolog,en maradtam is amig nem szedtem fel annyi tudast nyeltem nyeltem es megint csak nyeltem elszamoltam 1500-ig mellette kepeztem magam,es palyazgattam utana valtottam ennyi.

Kozben kell keresgelni mert tapasztalat akkor is.

2017. szept. 8. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!