Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor másképpen fogalmazva, ha van a férfinek lakása és munkája, akkor a nő szívesebben jön össze vele, mint olyannal aki a szüleivel él még?
Ha van a nőnek lakása és munkája, akkor a férfi szívesebben jön össze vele, mint olyannal aki a szüleivel él még?
- Igen. Fordítva is igaz, kivéve ha még iskolába jár.
25/F
Én most olyannal vagyok együtt, aki közel 30 évesen még otthon lakik, de tervezzük a lakásvásárlást(én is szülőknél lakom, de 10 évvel fiatalabb is vagyok). Természetesen évekkel ezelőtt nem volt szempont, mindig szimpátia és vonzalom alapján választottam párt.
DE ha szakítunk én a büdös életbe nem kezdek senkivel, aki még anyukájánál lakik. Csak és kizárólag önálló felnőtt ferfival, az se zavar ha 10-15 év korkülönbség lesz köztünk, de újra ezt az élményt nem szeretném. Nem számításból meg pénzéhességből, de ha tudnátok mit össze kellett szenvednem anyuka meg a kedves család miatt, szerintem ti is így gondolnátok.
Nos én független, önálló nő vagyok, aki felelősségteljes munkával keresi a kenyerét és megáll a saját lábán. Részemről fura, ha a társam nem ilyen. Pontosabban nem választanék olyan társat, aki nem így látja a dolgokat.
Legutóbb egy 32 éves "férfival" voltam együtt egészen addig, amíg a nála, avagy inkább náluk alvásnál rá nem döbbentem, hogy miért erőlteti a pasas az ott alvást és nem az itteni, üres lakásos verziót. Anyuka elkészítette ugyanis a reggelijét és bedobozolta neki az ebédet minden áldott nap, amit én itthon sosem tettem meg. Később kifogás is lett, kijelentette, hogy neki kényelmesebb otthonról munkába indulni emiatt. Megjegyeztem, hogy nekem is kényelmesebb a saját otthomból... Többet nem is láttuk egymást.
Számomra kiábrándító, ha egy férfi azt várja el, hogy anyukája helyett legyek az anyukája. Azt gondolja a rend terem, a mosott ruha szintén összehajtogatva nő a szekrényben, a kaja meg az asztalra varázsolódik. Sokan tagadják, akik 30-asan a szüleikkel élnek, de valójában ezzel még nem volt pozitív élményem, így nem is erőltetném.
Nem kell saját lakás, saját autó, de legyen önfenntartó minden téren az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!