Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor másképpen fogalmazva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor másképpen fogalmazva, ha van a férfinek lakása és munkája, akkor a nő szívesebben jön össze vele, mint olyannal aki a szüleivel él még?

Figyelt kérdés
Yesterday the question was misunderstood,now I think it's much more easier,ej?
2016. jún. 5. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért ez életkor és helyzetfüggő.

De persze, hogy általában az a preferencia, hogy a férfi legyen önálló és független.

Ha nem engedheti meg magának, mert mondjuk munkanélküli és aktívan munkát keres, de szándékozik elköltözni, tök oké.

Azért olyan 25 évesen már mindkét nemnek kezd szűk lenni az otthoni fészek, és meg kellene lennie az igénynek, hogy önálló életet éljen. Én nem szívesen költöznék össze egy olyan férfivel, aki sosem élt külön, sosem kellett magára főznie, mosnia, takarítania, beosztani a pénzt, hogy ki tudja fizetni a rezsit, megtapasztalni, hogy milyen egyedül lenni stb.

2016. jún. 5. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Természetesen. De nem azért, mert "jujj pénzes a pasi", hanem azért amit 9-es is írt. Igenis éljen kicsit mindenki egyedül, hogy önállósodjon. Mert sajnos sokan vannak , akik bele vannak kényelmesedve a mama-hotelbe és nincs is igényük az önállóságra. Így azt várják el a párjuktól is, hogy szó nélkül nyalintsa ki a popsijukat, mert nekik az jár. Ugye mikor jön a duma, hogy a férfi nem tud mosni, a férfi nem tud vasalni, a férfi nem tud mosogatni stb-stb. De végül is honnan a fenéből tudna, mikor sose kellet ilyeneket csinálnia? Meg ugye mindig egyszerűbb azt mondani, hogy "nem tudom és punktum". De ha valaki egyedül él, akkor nincs mese, meg kell tanulni maga után almozni.
2016. jún. 5. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez nem nyilvánvaló? Őszintén nem értem, hogy ezen mit háborogtok.
2016. jún. 5. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem is jönnék össze olyannal, aki a szüleivel él. Én sem élek már régóta anyámékkal, van rendes munkám (ami alap), tehát ezt várom el a másiktól is.

Ha saját lakása van, az jó, ha nincs, az sem baj, de ne az anyucival éljen már egy közel 30-as pasi, mert az annyira szánnivaló.

2016. jún. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!