Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap? Kicsit másképpen?
Én azon emberek táborát erősítem, aki nem rajong a valentin napért. Valahogy nekem mondva csinált kommersz ünnep.
De ahogy közeleg egyre jobban érdekel, hogy mások mivel lepik meg a párjukat ?? Elég hazafele a sarki virágosnál és a kis ABC-ben rózsát és egy doboz csokit venni, vagy óriási összeget kell elkölteni ? Ti mit gondoltok ??
Az utóbbi években Te mivel lepted meg a párod ?
Én tavalyelőtt, még valentin nap előtt két nappal adtam öt szál rózsát kedvesemnek azzal a kijelentéssel, hogy "csak azért, mert valentin nap lesz, még nem foglak jobban szeretni, mint máskor, tessék virágot bármikor kaphatsz tőlem!". Nagyon örült neki.
Majd valentin napon kicsapta a hisztit, hogy mi az, hogy olyan nap, mint a többi, igazán megtisztelhetném valami aprósággal.
Én nem tartottam sose, tavaly valentin napkor még nagyon kezdetleges volt a kapcsolatunk. Küldött egy sms-t,hogy boldog valentin napit. Édes volt, én nem is gondoltam rá (mármint a valentin napra,nem a barátomra).
Idén valentin nap előtt jövünk haza egy közös utazásról. De annak nincs köze a valentin naphoz, csak pont így jött ki.
Egyénként konkrétan a valentin napot nem tartjuk. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!