Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk, ti melyik nőkkel ismerkednétek szívesebben?

Figyelt kérdés

Akik olyan urinőként öltözködnek meg járnak dolgozni, kosztümökben , meg inkább vacsorákra táncokra járnak

vagy akik csendesebb otthonülősek, egy átlag mondjuk felszolgálói munkát végeznek de azon kívül amolyan csendesek.

vagy a bulizós, csajokkal?

2014. okt. 6. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább otthonülős csendesebb, viszont humorossal
2014. okt. 6. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat én a rib**ancokat szeretem! :)

https://www.youtube.com/watch?v=EE7CCxhnljY

2014. okt. 6. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Utobbi!
 4/10 anonim ***** válasza:
otthonülős
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább az "akik csendesebb otthonülősek, egy átlag mondjuk felszolgálói munkát végeznek de azon kívül amolyan csendesek" válasz a nyerő számomra.
2014. okt. 6. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
amelyik érzelmes,nem gáz ha otthonülős,csendes.
2014. okt. 6. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
egy kosztüm az már úrinős? nekem nagyon tetszenek az elegánsan öltözködő lányok, akik okosak és szépen ki tudják magukat fejezni, ugyanakkor ha buli van akkor nyomják rendesen! ez nem azt jelenti, hogy mindig, hanem azt, hogy néha! alapvetően én is inkább otthon szeretek lenni, de ha épp bulizni van kedvem akkor csak keményen! hozzám hasonló lányokat szeretem leginkább. nem a foglalkozása határozza meg az embert!
2014. okt. 6. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az "úrinők" tetszenek - olyan jópofa mikor lehullik az álarc és kiderül hogy pontosan ugyanolyan emberek mint a többi, gyengeségekkel, félelmekkel, gyarlósággal, örömökkel, kedvességgel, szóval minden jóval és rosszal.
2014. okt. 6. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit Denis linkelt én velük is szívesen ismerkedek.

De elég egy hétköznapi viselet, otthonról meg majd én kimozdítom :)

2014. okt. 6. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha csak ez a három közül lehet választani akkor a 2.

Egyébként annyira nem tetszik ez az otthonülős megnevezés.

Én sem vagyok az a bulizós és mégsem ülők otthon, nagy ritka ha otthon maradok. De ha meg otthon vagyok akkor sincs hiányérzetem, hogy lemaradok valamiről is.

Az, hogy valaki otthon és csendesebb nem azt jelenti, hogy egy adott személlyel ne menne el valahova és élvezze az adott helyzetet.

Mindenki olyan amilyet a másik személy kihoz belőle. :)

2014. okt. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!