Lányok/Nők! Ti sokkal szívesebben ismerkednétek, ázsiai, afrikai, arab férfiakkal?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre mióta Bp.-re költöztem a munkám miatt, hogy sokkal többre trtják a magyar nők a külföldieket, valószínűlesz azért mert ők nem szürke egerek, hanem egzotikusak és érdekesek a szemükben. Mennyire igaz szerintetek ez a megfigyelésem?2014. máj. 27. 20:02
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem így áll a helyzet, de akkor is ideje lenne észbe kapni és orvosolni a problémát, mielőtt elfajzik.
2/12 anonim válasza:
Én olasz férfiakkal ismerkednék. Azt hallottam, hogy nagyon jól tudnak udvarolni, romantikusak és ugyanakkor szenvedélyesek is, de a statisztikák azt mutatják hogy a leghűtlenebbek is.
4/12 anonim válasza:
Biztos van benne valami.
Én ezért mentem külföldre egy csomót annó. Megtanultam spanyolul hogy bejárhassam Dél-Amerikát és voltam Vietnamban is (igaz ott az angolt használtam). Magas, jóképű, fehér bőrű szőke gyerek vagyok és az alacsony, barnás bőrű ázsiai lányok, illetve a barna bőrű, barna/fekete hajú dél-amerikai lányok imádtak. Nagyon-nagyon könnyű volt csajoznom.
5/12 anonim válasza:
igen. a fekete kultúra menő a fehéreknél...
6/12 anonim válasza:
Persze. Az igaz, hogy a magyar lányok a világ egyik legszebbjei, de a leg egoistábbak és legütlenebbek is. Pénzéhesek is, karrieristák is, válogatósak is ( már nem is jó nekik a magyar) főzést/sütést stb hírből nem ismerik, hamarabb tanulnak meg körmöt festeni,meg 12 évesen már szexelni, 14 évesen bulizni, inni b*szni, ez érvényes a felnőttekre is.
7/12 anonim válasza:
Persze, hogy! Minden álmom, hogy egy nem normális barbár arab bezárjon engem egy házba életem végéig, és kövekkel dobáljanak ha véletlenül két centivel rövidebb rajtam a ruha és ki bátorkodik látszani a bikám :)
Ez egyértelmű! :)
9/12 anonim válasza:
Ázsiaival esetleg, afrikaival nem, és arabbal sem. (Tetszenek a közel-keleti zenék, de teljesen más világ, és máshogy állnak a nőkhöz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!