Lányok! Melyik pasival ismerkednétek szívesebben a 2 közül? Mennyire számít a szép bőr?
Mind1 a belso ertekek szamitanak:)
De sajnos mindenki elso latasra itel az esetek 95%-aban:)
Szoval szentem....az atlagos srac...de a pattanasos kort mindenki kinovi...utna johet az elegans srac:D
XD ... ezt most fiúként mondom, és szerintem ezt ti is tudjátok hogy azért nincsen normális pasitok mert nektek "A TÖKÉLETES" kell. 1-2 vagy akár 15 pattanás ? ÉS ?! Attól hogy van valami hibája attól máris kevesebbet ér vagy mi ?!
Ennyi erővel nektek ha kicsi a melletek akkor ne pasizzatok mert nincsen esélyetek és ezt fogadjátok is el. Na ez kb így ugyanaz a szitu amit ti csináltok velünk. Ha valami nem tökéletes akkor már nem is kell, és szarjuk le politika nem a legjobb csak szólok. De persze a ti életetek, ti döntitek el kit engedtek közel magatokhoz. Egy olyant aki lehet hogy "TÖKÉLETES" de bunkó g_ci állat, vagy egy olyant aki megért kedves és soha nem b_szna át...hiába van 1-2 bőrhibája.
Üdv...
Neked mi a bajod, utolsó? Kb. mindenki azt írta, hogy NEM zavarja a pattanás.
Ezt én továbbra is fenntartom, a pattanás nem akadály. Az intelligencia hiánya ellenben...
Vannak pasik akik a maroknyi mellu noket szereti:D
Ez nemlehet hiba egy csajba...a draga kerdezot kerd szamon h eggyatalan miert lenne akadaly a pattanas amikor azt a kort ahogy irtam mar mindenki kinovi:)
6-os vagyok újra. Nincs semmi bajom, csak szeretném nyomatékosítani ezt abban is aki nem így gondolja. Nem feltétlenül a kérdezőnek szólt :D
Ez egy ilyen leb_szás a k_rváknak :D
Bocsi kérdező ha úgy gondoltad neked szólt v vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!