Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok: Ti ismerkednétek itt a gyakorin? Ha igen, mertek magatokról fotót küldeni? (abban az esetben, ha bejön a fiú? ) - privátban jöhet: kor, lakhely, és kép! (már aki mer kockáztatni:D)
"mertek magatokról fotót küldeni - abban az esetben, ha bejön a fiú?" - "privátba jöhet: kor, lakhely és kép"
Nem vagy te mondjuk egy kicsit idióta? Ha már ott a feltétel, hogy ha bejön, akkor talán neked kéne először felmutatni valamit nem?
Nem is sejted,hány olyan szép nőt ismertem meg itt,aki csúnyának érzi magát.Illetve van olyan hányadék(kívül belül) aki szépnek érzi magát.A belső tulajdonságai miatt kapta ezt a csúnya jelzőt...
De elég nyomoronc lehetsz,ha itt akarsz,ilyen gagyi módon ismerkedni.
Szerintem nem az ismerkedéssel van a baj, hátha itt talál magának valakit, aki értelmesebb és lehet vele beszélgetni, de valahogy azt gondolom, nem ez a kérdező célja...
Szerintem azért nem érkezett rendes válaszod, mert eléggé kivetnivaló módon tetted fel a kérdést és ezzel nem tüntetted jó szinben fel magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!