Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön egy magas, izmos, értelmes viszont nem túl jóképű srác?
Mutass képet.:)
Amúgy meg miért ne, nem külső alapján választok pasit. Jó, azért csöves ne legyen.:D
Csak ne legyen büdi!!!!! :D
Amúgy meg fontos az is, hogy hogy beszél másokkal, stb... :)
L/izmos alacsony
Én dettó ugyanilyen vagyok.
Saját tapasztalataim alapján eléggé meg vagyunk lőve,mert az arc a legfontosabb a csajoknál.Magasság másodlagos,a test nem érdekli őket.
Haverok közt is csomó alacsony/kövér/gebe/bunkó/buta pasinak van barátnője mert jóképűek..
22:52
Ez hülyeség, akkor rossz helyen próbálkozol.. Nem tagadom, nekem is volt egy barátom régen, akit szégyelltem, mert nem volt valami helyes, és féltem, hogy mások mit mondanak. Rájött erre, és láttam rajta, hogy nagyon rosszul esik, szakított is. Megbántam, hogy ezt tettem vele, mert egy értelmes és okos srác volt, akivel nagyon megértettük egymást, és azt kell mondanom normálisabb volt, mint a jóképű pasik többsége, már bocsánat. Így visszagondolva a fiúimra azt kell mondanom, hogy ő volt a legnagyobb szerelmem még annak ellenére is, és tényleg a legnormálisabb is. Úgyhogy azóta én nem a kinézetet nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!