Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?
Neked nincs értelme... a lanyok szeretik egy fiuban, ha életképes! Ne puhap*csűsködj, nem a kigyùrtaké a világ!..
16L
A kisebb baj,hogy kicsi vagy és nem szép. A nagyobb,hogy sajnáltatod magad,és ez nem nyerő a lányok körében.Gondolom 10-en éves vagy. Majd kinövöd. 10 éven át bsztattak általánostól a középiskolán keresztül, hogy milyen ronda vagyok, ennek ellenére ugyan 2 kezemen meg tudom számolni, de épp csak,hogy hány lány jött oda, vagy a barátnője,hogy mi lenne ha.... Amúgy elárulom,a lányokat nem a kedvességgel tudod a legjobban megfogni, meg azzal, hogy lemész kutyába és lesed,hogy mit akarnak.
Volt egy lány,aki tetszett, hozzá se szóltam, valahogy mégis úgy alakítottam a helyzetet, hogy ő maga jött oda.
Ok, izomnovelesre a legjobb gyakorlat a fekvotamasz....
Es igenis lusta vagy lelkileg, mert nyavalyogsz es magadon kivul keresel hibasokat, bunbakokat... mikozben Te vagy az, aki miatt nincsen csajod, es nem a genetika, nem a csufsagod, nem a kigyurt pasik, es meg csak nem is a lanyok igenyessege miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!