Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?
JÉzusom mik vannak itt....
azért azt megjegyezném, hogy a határozatlanság nem hogy nem férfias, de igencsak nem életképes... azért azon ne akadjunk már ki, hogy a lányok szeretik a határozott pasikat! le merném fogadni, hogy ti sem szívesen vagytok olyannal, akitől ha megkérdezed, hogy "mit csináljunk?" akkor elkezdi, hogy "hááát nem is tudom, te mit akarsz csinálni?"..
ha meg úgy gondoljátok, hogy az izom meg a mgasság vonzza a nőket, akkor gyúrjátok ki magatokat, ezt mindenki megteheti:)
én csúnya srácként sem voltam sikertelen, úgyhogy nemigazán hiszek az elméletetekben, de azért sok sikert!:)
Ahogy a lányokról beszélsz nem csodálom, hogy nincs barátnőd. Nem minden lány ugyan olyan. Valakinek ez jön be, valakinek az. Azok alapján amit leírtál nem hogy sajnálatot nem érzek irántad( mindketten tudjuk , hogy ez arra ment ki) , de kb. undorodom. Nehogy azt hidd , hogy a lányoknak olyan könnyen megy ez. Képzeld normális pasit sem nagyon találni. Sokan mondják, hogy szép vagyok, jó alakom van, meg sincs barátom. Nem minden a külső. Amit leírtál az egyenesen felháborító, és egy semmi önbizalommal nem rendelkező nyomorékot ( már bocsánat) lát az ember a szeme előtt. Inkább tanuld meg elfogadni magad , ne másokat kritizálj. Nem a kigyúrt magas pasik tetszenek a lányoknak ( én elég alacsony vagyok , kb 162cm , és nekem fura is, ha valaki nagyon magas hozzám ) , hanem akinek van önbizalma, normális a megjelenése, és ezalatt azt értem, hogy igényesen néz ki, oda figyel a kulsejére, és nem kell adonisznak lennie, hogy szeretni lehessen. Az tény, hogy vonzania kell, de nem mintha egy férfinál nem ugyanez lenne az elvárás.
És vissza térve erre a kigyúrt magas pasikra, nem mintha a férfiaknak nem a vékony csípőjű, lapos hasú, formás lányok jönnének be. Az természetes, hogy ha valakinek vonzó külseje van, az tetszeni fog , de ez nem azt jelenti, hogy csak a számára tökéletes kinézetű emberekkel jön össze az ember.
28-as
Nekem pl a lapos has nem jon be Igazan...:) es lehetne sorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!