Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányoknak úgyis csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?

Figyelt kérdés
A suliban is a csajok láttak valami kigyúrt testű nagy, magas fiút, egyből mindegyik odáig volt érte, eszembe jutott, hogy én meg milyen selejt vagyok, mert se magas, se kigyúrt, de még csak jóképű sem vagyok, sőt bűnrondának tartom magam, szóval nem is csoda, ha engem egy lány sem akar magának, senki sem kezdeményez nálam, még csak köszönni sem nagyon szoktak, szerintem ezeknek a csajoknak én embernek sem számítok. Gondolom, ha jóképű, magas gyerek lennék, akkor meg mindegyik rám ugrana. Szóval ennyire a külsőségek a lényeg, akkor én nem is értem minek próbálkoztam már annyi csajnál, tisztára megaláztam csak magam és mindig a lekoptatás volt, kivéve, amikor valami álindokkal szólítottam le, de ha ott is belököm, hogy szeretném jobban megismerni, biztos elutasítottak volna, sőt talán még ki is gúnyoltak volna, ahogy egyik csaj tette, amikor leszólítottam. Olyan igazságtalan az élet, aki jó testi adottságokkal született az boldog lehet, lehet olyan párja, akivel kívánják egymás testileg-lelkileg, aki meg nem úgy néz ki, annak marad a keze meg a prostizás és az állandó szeretethány, magány. Én már attól is sírni tudnék, ha szerelmes párokat látok valahol. Sírtam is már fiú létemre, bár tudom, hogy szégyen és ássam el magam emiatt is meg amúgy is.
2013. ápr. 11. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Igen, a legtöbb magyar nő felszínes, beképzelt. Ha megnézed mondjuk a mai egyetemista lányokat, majdnem mind 190 magas, határozott/bunkó, vékony "pasyval" jár. Igen, ennyire a külsőségek számítanak és az,h mennyire vagy alfahím. Magyarországon szinte minden fiatal nő szépnek és különlegesnek hiszi magát, ezért csak olyan férfival állnak szóba, aki mutat vmi különlegeset külsőleg és elég határozott/férfias/bunkó/alfahím. Tehát azt tudod tenni, hogy vagy keresel kb. évekig itt Magyarországon egy olyan nőt, aki értékes- mert kb. 1000ből 1 ilyen van a többi tangavillantós, beképzelt liba belső értékek nélkül- vagy beéred egy átlagos felszínes libával, és határozott leszel, mellé, ha nem vagy jóképű, kigyúrod magad. A nők nem valami bonyolultak, használd ki. Esetleg költözz külföldre.
2013. ápr. 12. 11:13
 22/29 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a legtöbb magyar nő felszínes, beképzelt, teljes mértékben egyetértek. Csak itt 10000-ből egy a kivétel.
2013. ápr. 12. 11:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Roviden es tomoren ennyi...
2013. nov. 5. 21:33
 24/29 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 21-es válaszolóval.
2013. nov. 6. 19:07
 25/29 anonim ***** válasza:
47%

JÉzusom mik vannak itt....

azért azt megjegyezném, hogy a határozatlanság nem hogy nem férfias, de igencsak nem életképes... azért azon ne akadjunk már ki, hogy a lányok szeretik a határozott pasikat! le merném fogadni, hogy ti sem szívesen vagytok olyannal, akitől ha megkérdezed, hogy "mit csináljunk?" akkor elkezdi, hogy "hááát nem is tudom, te mit akarsz csinálni?"..

ha meg úgy gondoljátok, hogy az izom meg a mgasság vonzza a nőket, akkor gyúrjátok ki magatokat, ezt mindenki megteheti:)

én csúnya srácként sem voltam sikertelen, úgyhogy nemigazán hiszek az elméletetekben, de azért sok sikert!:)

2013. nov. 6. 21:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Egyik bnom beleszeretett egy full ronda paliba, ugyh ki tudja...lehet neked is lesz ekkora szerencsed
2016. okt. 21. 21:30
 27/29 anonim válasza:
53%
Lányként írom:ROHADTUL utàlom a kigyúrt barmokat🤢Ja és ÖNBIZALOM! Csak az a nyomorult aki annak tartja magát és nem tesz semmit!
2017. jan. 4. 21:15
 28/29 anonim válasza:

Ahogy a lányokról beszélsz nem csodálom, hogy nincs barátnőd. Nem minden lány ugyan olyan. Valakinek ez jön be, valakinek az. Azok alapján amit leírtál nem hogy sajnálatot nem érzek irántad( mindketten tudjuk , hogy ez arra ment ki) , de kb. undorodom. Nehogy azt hidd , hogy a lányoknak olyan könnyen megy ez. Képzeld normális pasit sem nagyon találni. Sokan mondják, hogy szép vagyok, jó alakom van, meg sincs barátom. Nem minden a külső. Amit leírtál az egyenesen felháborító, és egy semmi önbizalommal nem rendelkező nyomorékot ( már bocsánat) lát az ember a szeme előtt. Inkább tanuld meg elfogadni magad , ne másokat kritizálj. Nem a kigyúrt magas pasik tetszenek a lányoknak ( én elég alacsony vagyok , kb 162cm , és nekem fura is, ha valaki nagyon magas hozzám ) , hanem akinek van önbizalma, normális a megjelenése, és ezalatt azt értem, hogy igényesen néz ki, oda figyel a kulsejére, és nem kell adonisznak lennie, hogy szeretni lehessen. Az tény, hogy vonzania kell, de nem mintha egy férfinál nem ugyanez lenne az elvárás.

És vissza térve erre a kigyúrt magas pasikra, nem mintha a férfiaknak nem a vékony csípőjű, lapos hasú, formás lányok jönnének be. Az természetes, hogy ha valakinek vonzó külseje van, az tetszeni fog , de ez nem azt jelenti, hogy csak a számára tökéletes kinézetű emberekkel jön össze az ember.

2017. szept. 28. 12:00
 29/29 anonim válasza:

28-as

Nekem pl a lapos has nem jon be Igazan...:) es lehetne sorolni...

2017. szept. 28. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!