Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?
ma 16:07
pontosan az ilyen megnyilvánulásaidért nincs barátnőd. Mert itt sirsz, mint egy fürdőskurv@! Legyen már tököd és ne itt nyávogj. Tiszta szánalmas vagy, ha csaj lennék én ki is röhögnélek szóval legyél hálás hogy ennyivel megúsztad.
Egy nőnek FÉRFI kell nem egy rinyagép.
ma 16:17
mert töketlen vagy és hagytad hogy azzá tegyenek... továbbra is a te hibád, hogy hülye vagy...
attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a viz a hülye
Elarulok egy belsö dolgot, amit senki az egvilagon nem tudhat meg. Ha erre rajönnenek az emberek, felborulna az egesz univerzum:
Azok a kigyurt izomagyak nem igy születtek. Azok a szemetek bizony baromi sok idöt es energiat belefektettek, hogy izmosak legyenek, vagy esetleg aktivan sportoltak, helyesen taplalkoztak es odafigyeltek mindenre, pl olyanra hogy divat, rendes frizura, öltözködes, testtartas, pattanasleszedes es rajöttek, hogy nem egy rinyalo kell egy csajnak, hanem egy kitarto, aktiv, eletvidam pasi.
Es tudod mi a legtutibb az egeszben? (Ezt mar vegkepp ne mond tovabb!)
Az, hogy ha felemelned a seggedet es aktivan tennel azert, hogy jol nezzel ki es ne csak a "belsöd" szamitson akkor sok munkaval akar fel ev - 1 ev alatt te is valamennyire izmos es vonzo lehetnel a lanyoknak, es meg magadnak is.
De ezt tenyleg ne mond tovabb, en is szeretem amikor ugy neznek ram, hogy milyen szep es izmos test, barcsak en is ilyen genekkel születtem volna es ilyen six-packet szoptam volna anyam tejeböl. HAH, nem tudjak, hogy heti 5 napot izzadok mint a lo, hogy meglegyen ez a six-pack! Mert ha megtudnak, hogy milyen kis nyüzüge voltam fiatal koromban akkor minden megsemmisülne.
De ez tenyleg titok. Ha valaki ezt kikotyogja akkor mindenki sportosan kezd majd el elni, egeszsegesen fog taplalkozni, hajnalig fog tanulni vizsgakra, karriert fog epiteni, es nem a TVt fogja bamulni nyavalyogva, hogy nem jön a sültgalamb.
Oke, igazad van, ez turhetetlen, betelt a pohar!
Most mit teszel?
"Én még csak nem is az a típus vagyok, akinek anyuci-apuci a segge alá rakja az autót meg a kezébe nyomja az ájfont."
Én sem vagyok az. Megfogtam és tettem érte, vettem egy Iphonet. Nincs nőd? Fogod, és teszel érte,hogy legyen. 10-ből 10szer kikosaraztak, mit teszel? Nem nyavajogsz, hanem felteszed magadnak a kérdést, mit csinálok rosszul. Túl negatív vagy, ezt felesleges arra fogni, hogy mások tettek azzá. A kérdés mindig az, mit csinálhatnék jobban?
17 eves koromban külföldre kerültem, apuka-anyuka nem tudott tamogatni, egesz felnött eletemben dolgoztam, mellette egyetem.
Nekem nem kell papolnod, hogy milyen a kemeny elet, mert barmi ami körül vesz azt mind sajat eröböl ertem el, beleertve a paromat is akivel mar evek ota boldogsagban elek. Es pont emiatt vagyok az aki baromira felhaborodik a nyavalygo kölykökön akik, mert nehez a sorsuk mindenki mast hibaztatnak, hogy nekik milyen könnyü.
Nem kell konditerembe jarnod, van 2 kis egyszerü sulyzod, 1000 gyakorlat van amit otthon tudsz csinalni. Ha hizni/izmosodni akarsz akkor egyel ugy, sportolj ugy. Lehet neked nehezebb mint masnak, mert olyan az alkatod, de azt ne merd bemeselni, hogy lehetetlen.
Ahogy anya szokta mindig mondani:
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
én ezt a mondást a Hey Arnoldból ismerem, még kb 7 éves koromból, a Nickelodeon nevű remek rajzfilmcsatornárólXD
megy a ződ, már csak azért is, mert ugyanazon a véleméyen, és százalékon is vagyunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!