Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányoknak úgyis csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak úgyis csak a jóképű, magas fiúk kellenek, akkor aki nem így néz ki és elég csúnya, annak van értelmes egyáltalán próbálkoznia lányoknál vagy jobb, ha prostizni jár egész életében?

Figyelt kérdés
A suliban is a csajok láttak valami kigyúrt testű nagy, magas fiút, egyből mindegyik odáig volt érte, eszembe jutott, hogy én meg milyen selejt vagyok, mert se magas, se kigyúrt, de még csak jóképű sem vagyok, sőt bűnrondának tartom magam, szóval nem is csoda, ha engem egy lány sem akar magának, senki sem kezdeményez nálam, még csak köszönni sem nagyon szoktak, szerintem ezeknek a csajoknak én embernek sem számítok. Gondolom, ha jóképű, magas gyerek lennék, akkor meg mindegyik rám ugrana. Szóval ennyire a külsőségek a lényeg, akkor én nem is értem minek próbálkoztam már annyi csajnál, tisztára megaláztam csak magam és mindig a lekoptatás volt, kivéve, amikor valami álindokkal szólítottam le, de ha ott is belököm, hogy szeretném jobban megismerni, biztos elutasítottak volna, sőt talán még ki is gúnyoltak volna, ahogy egyik csaj tette, amikor leszólítottam. Olyan igazságtalan az élet, aki jó testi adottságokkal született az boldog lehet, lehet olyan párja, akivel kívánják egymás testileg-lelkileg, aki meg nem úgy néz ki, annak marad a keze meg a prostizás és az állandó szeretethány, magány. Én már attól is sírni tudnék, ha szerelmes párokat látok valahol. Sírtam is már fiú létemre, bár tudom, hogy szégyen és ássam el magam emiatt is meg amúgy is.
2013. ápr. 11. 15:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
42%

ma 16:07

pontosan az ilyen megnyilvánulásaidért nincs barátnőd. Mert itt sirsz, mint egy fürdőskurv@! Legyen már tököd és ne itt nyávogj. Tiszta szánalmas vagy, ha csaj lennék én ki is röhögnélek szóval legyél hálás hogy ennyivel megúsztad.

Egy nőnek FÉRFI kell nem egy rinyagép.

2013. ápr. 11. 16:12
 12/29 A kérdező kommentje:
Ok-okozat, én sem rinyáltam, amíg tepertem a sok csajért, de már betelt a pohár, folyton kigúnyoltak, megaláztak, elutasítottak, emberszámba se vettek. Ők tettek ilyen rinyálós, lelki ronccsá.
2013. ápr. 11. 16:17
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

ma 16:17

mert töketlen vagy és hagytad hogy azzá tegyenek... továbbra is a te hibád, hogy hülye vagy...

attól még hogy a kacsa nem tud úszni nem a viz a hülye

2013. ápr. 11. 16:25
 14/29 anonim ***** válasza:
61%

Elarulok egy belsö dolgot, amit senki az egvilagon nem tudhat meg. Ha erre rajönnenek az emberek, felborulna az egesz univerzum:

Azok a kigyurt izomagyak nem igy születtek. Azok a szemetek bizony baromi sok idöt es energiat belefektettek, hogy izmosak legyenek, vagy esetleg aktivan sportoltak, helyesen taplalkoztak es odafigyeltek mindenre, pl olyanra hogy divat, rendes frizura, öltözködes, testtartas, pattanasleszedes es rajöttek, hogy nem egy rinyalo kell egy csajnak, hanem egy kitarto, aktiv, eletvidam pasi.

Es tudod mi a legtutibb az egeszben? (Ezt mar vegkepp ne mond tovabb!)

Az, hogy ha felemelned a seggedet es aktivan tennel azert, hogy jol nezzel ki es ne csak a "belsöd" szamitson akkor sok munkaval akar fel ev - 1 ev alatt te is valamennyire izmos es vonzo lehetnel a lanyoknak, es meg magadnak is.

De ezt tenyleg ne mond tovabb, en is szeretem amikor ugy neznek ram, hogy milyen szep es izmos test, barcsak en is ilyen genekkel születtem volna es ilyen six-packet szoptam volna anyam tejeböl. HAH, nem tudjak, hogy heti 5 napot izzadok mint a lo, hogy meglegyen ez a six-pack! Mert ha megtudnak, hogy milyen kis nyüzüge voltam fiatal koromban akkor minden megsemmisülne.

De ez tenyleg titok. Ha valaki ezt kikotyogja akkor mindenki sportosan kezd majd el elni, egeszsegesen fog taplalkozni, hajnalig fog tanulni vizsgakra, karriert fog epiteni, es nem a TVt fogja bamulni nyavalyogva, hogy nem jön a sültgalamb.

2013. ápr. 11. 16:36
 15/29 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem kell kigyúrt állatnak lennem, hogy egészséges életet éljek. Én sem azért fekvőtámaszozom meg csinálok súlyzós, hasizomerősítő gyakorlatokat, ami ráadásul teljesen ingyen van, mert izomállat akarok lenni, ettől nem is leszek az, jártam konditerembe, puszán anyagi okok miatt nem járok már, bár extrém ektomorfként nekem különösen nehéz és kemény munka volt két kiló izmos is felszedni, szóval tudom milyen a kemény munka, ne nekem mondd, hanem a sok csajnak, aki arról papol, hogy csak gyúrd ki magad és máris tapadnak fognak rám a csajok, ez nem ilyen egyszerű, mert akkor mindenki kigyúrt állat lenne és vinné a szép csajokat. Én még csak nem is az a típus vagyok, akinek anyuci-apuci a segge alá rakja az autót meg a kezébe nyomja az ájfont. Nekem mindenért magamnak kell megküzdeni az életben. Az a baj, hogy a mai fiatalaok nagyon el vannak kényeztetve, f@szt se tudják milyen érték nekem például 5 ezer forint is egy egész napi kemény munka.
2013. ápr. 11. 16:46
 16/29 anonim ***** válasza:
54%

Oke, igazad van, ez turhetetlen, betelt a pohar!

Most mit teszel?

2013. ápr. 11. 17:05
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

"Én még csak nem is az a típus vagyok, akinek anyuci-apuci a segge alá rakja az autót meg a kezébe nyomja az ájfont."

Én sem vagyok az. Megfogtam és tettem érte, vettem egy Iphonet. Nincs nőd? Fogod, és teszel érte,hogy legyen. 10-ből 10szer kikosaraztak, mit teszel? Nem nyavajogsz, hanem felteszed magadnak a kérdést, mit csinálok rosszul. Túl negatív vagy, ezt felesleges arra fogni, hogy mások tettek azzá. A kérdés mindig az, mit csinálhatnék jobban?

2013. ápr. 11. 17:10
 18/29 anonim ***** válasza:
65%

17 eves koromban külföldre kerültem, apuka-anyuka nem tudott tamogatni, egesz felnött eletemben dolgoztam, mellette egyetem.

Nekem nem kell papolnod, hogy milyen a kemeny elet, mert barmi ami körül vesz azt mind sajat eröböl ertem el, beleertve a paromat is akivel mar evek ota boldogsagban elek. Es pont emiatt vagyok az aki baromira felhaborodik a nyavalygo kölykökön akik, mert nehez a sorsuk mindenki mast hibaztatnak, hogy nekik milyen könnyü.

Nem kell konditerembe jarnod, van 2 kis egyszerü sulyzod, 1000 gyakorlat van amit otthon tudsz csinalni. Ha hizni/izmosodni akarsz akkor egyel ugy, sportolj ugy. Lehet neked nehezebb mint masnak, mert olyan az alkatod, de azt ne merd bemeselni, hogy lehetetlen.

Ahogy anya szokta mindig mondani:

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

2013. ápr. 11. 18:22
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

én ezt a mondást a Hey Arnoldból ismerem, még kb 7 éves koromból, a Nickelodeon nevű remek rajzfilmcsatornárólXD

megy a ződ, már csak azért is, mert ugyanazon a véleméyen, és százalékon is vagyunk;)

2013. ápr. 11. 18:25
 20/29 anonim ***** válasza:
Én egy rettentően ocsmány, iszonyatosan hájas és alacsony férfi vagyok, de eszembe sem jutna prostihoz menni.
2013. ápr. 11. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!