Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Debrecenben miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben miért nincsenek szingli, jóképű, sportos, értelmes pasik? Elkeltek, elfogytak, elmentek máshova? Nem mozdulnak ki?

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve tanulok Debrecenben, de nem találkoztam sok jó pasival. A többség gyerekfejű, nem túl szép példány. Van egyáltalán ebben a városban normális, egyetemista, elfogadható külsejű fiú?

Hozzáteszem, hogy kifejezetten szép, de kicsit alacsony lánynak tartanak, 163 cm :(, lehet, hogy a magasságommal van a baj?

21/L

2012. júl. 1. 12:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
biztos h a magasságoddal van a baj!
2012. júl. 1. 12:17
 2/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az egóddal van a baj.
 3/24 anonim ***** válasza:
Nincs túl magasan az a léc?
 4/24 anonim ***** válasza:
Egy több mint 200 ezer főt számláló városról beszélsz! Már csak matematikailag is lehetetlen lett volna, hogy nem találkozol a fent említett típusú férfival. Esetleg nagy igény?
2012. júl. 1. 12:19
 5/24 anonim ***** válasza:
Milyen nálad egy normális srác? Mi az elfogadható külső? Tuti nem a magasságod, ezt te sem gondolhatod komolyan...
2012. júl. 1. 12:19
 6/24 anonim ***** válasza:

Talán, ha nem lennél ilyen válogatós külsőre és észrevennéd a fiúk lelkét is, nem csak a külsejét az izmokat és a magasságot, akkor nem lenne gond.

Én biztos nem járnék veled, mert a jellemed romlott, hiába vagy egyetemista, az sem tesz téged jobb emberré látom.

22/ debreceni srác

2012. júl. 1. 12:20
 7/24 anonim ***** válasza:
te pedig egy "szingli", helyes, jó testű értelmes csaj lennél ugye?
2012. júl. 1. 12:21
 8/24 anonim ***** válasza:
Szívesen találkoznék Veled 50 éves korodban Megnézném hogy áll a szád mikor undorral néznek rád a jó pasik. Téged meg elhagyott a férjed, mert férfiban más az 50 körüli kor.
2012. júl. 1. 12:22
 9/24 A kérdező kommentje:

Nincs magasan a léc...

nem kell kigyúrtnak lennie, de azért ne legyen cicis fiú sem, csak szálkás, sportos, jóképű, még magasnak se kellene lennie, elég a 173-175 is. És járjon egyetemre, mert én is oda járok, jó, ha meg tudjuk egymást érteni, azonos az életritmusunk.

Nem nagy elvárások.

A pénze meg abszolút nem érdekel. Még mielőtt valaki felvetné ezt is...

Nem vagyok magas, de szép az arcom és az alakom és nyitott vagyok és értelmes.

Másrészt a barátnőim sem látnak sok normális és jó pasit.

Nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

2012. júl. 1. 12:27
 10/24 anonim ***** válasza:

Miért szólogattok be neki? Itt se szeri se száma a csajokra vonatkozó kérdéseknek, hogy miért nincs már egy normális, rendes csaj se, stb.

Bár én is azt mondom, nézzen szét egy picit jobban. :)

2012. júl. 1. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!