Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben miért nincsenek szingli, jóképű, sportos, értelmes pasik? Elkeltek, elfogytak, elmentek máshova? Nem mozdulnak ki?
Már több, mint egy éve tanulok Debrecenben, de nem találkoztam sok jó pasival. A többség gyerekfejű, nem túl szép példány. Van egyáltalán ebben a városban normális, egyetemista, elfogadható külsejű fiú?
Hozzáteszem, hogy kifejezetten szép, de kicsit alacsony lánynak tartanak, 163 cm :(, lehet, hogy a magasságommal van a baj?
21/L
pl énis ittvagyok. szálkás/sportos, pont 175, a műszakin tanulok.
tehát Debrecenben igenis vannak szingli, jóképű, sportos, értelmes pasik.
21f. melyik hónapban születtél, és hanyadikán?
Az ilyen burkolt társkeresős hirdetésekbe mindig bele szoktam kötni, mert szerintem szánalmasak.
De kb. 2 hónapja volt egy élményem, ami idekapcsolódik és ezért le kell írom. Bementem bérletet venni a DE főépületébe és szó szerint ledöbbentem, amikor megláttam, hogy milyen arcok vannak ott (értsd: kb. 14-16nak kinéző, töketlen fiúcskák; nemcsak a kinézetük, de a beszédük és suta mozgásuk miatt is). Először azt hittem, hogy valamilyen gimis nyílt nap van, de nem... (Természetesen, nem minden DE főépületben tanuló fiú ilyen, nem általánosítok)
Mindenesetre azért biztos, hogy mindenhol akad pár olyan srác, aki neked is megfelelne. Az viszont már más kérdés, hogy ha neked magas elvárásaid vannak, akkor jó eséllyel a másik félnek is lehetnek hasonló elvárásai, és ez esetben már előfordulhat bizonyos diszkrepancia a 2 fél igényei között.
Például, szerintem én megfelelnék az elvárásaidnak, de nálam az kizáró tényező, hogy valaki nyilvános fórumokon (a GYK-n a kérdésfeltevés is ide tartozik) "társkeresőzzön", mert ezek szerint valami mégse olyan kerek nálad, mint ahogy előadod...
Ráadásul, ahogy az egyik korábbi válaszoló is említette, a kérdésed alapján nagyon felszínesnek tűnsz. Sőt, mivel a külföldi pasik pedig kifejezetten vonzanak (azon a szakon vagyok, amin a legtöbb külföldi tanul, ezért ismerek külföldieket és olyan lányokat is, akiknek külföldi barátjuk van), ezért szerintem te abba a lánycsoportba tartozol, aki "villogni" akar a barátnők előtt a menő hapsikájával így kompenzálva önön hiányosságait. (De azt azért hozzáteszem, hogy nem minden külföldivel összeálló lány ilyen.)
Amennyiben pedig nem olyan lány vagy, mint amilyennek fentebb le lettél írva, akkor komoly gondjaid vannak a gondolataid kifejezésével...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!