Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok valami értelmes csajozós szöveget? (normálisat. )?
Figyelt kérdés
Amitöl ''Elolvadna'' a személy ;)2012. jún. 9. 20:36
2/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Miért nem jó csak általános dolgokról beszélgetni ebből te is le tudod szűrni hogy mennyire sík vagy épp fordítva....
3/10 anonim válasza:
Van 1 milliárd forintom, a BMW-m, 30 centis pélóm és szeretem a nutellát
4/10 anonim válasza:
Én egyetértek LynyrdSkynyrd96. Én is azt csinálom nálam beválik.
5/10 A kérdező kommentje:
De valami jó kéne amitöl ''elolvad'' :P
2012. jún. 9. 20:45
6/10 anonim válasza:
Szeretem a fejed amely üres sötét és kopog,
szeretem a szíved ami naponta egyszer dobog,
Szeretlek mint kecske a kést,
Mint marha a kiszáradt vetést..:)
7/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Ahhoz hogy elolvadjon olyan hobbi is kell ami érdekli és te is sikeres vagy benne
8/10 anonim válasza:
Lézer-ágyú...
még beszélned sem kell hozzá ;)
9/10 anonim válasza:
Azt mond neki amit érzel és gondolsz! ha másnak kell megmondani hogy hogy bűvőlj el valakit akkor az elég baj!!!!!
10/10 dafuq11 válasza:
amit elolvad : bmw,1-2 bankkártya,nagy ház és ha rá költöd a pénzt... ezeknek egy nő se tud ellen állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!