Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Debrecenben miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben miért nincsenek szingli, jóképű, sportos, értelmes pasik? Elkeltek, elfogytak, elmentek máshova? Nem mozdulnak ki?

Figyelt kérdés

Már több, mint egy éve tanulok Debrecenben, de nem találkoztam sok jó pasival. A többség gyerekfejű, nem túl szép példány. Van egyáltalán ebben a városban normális, egyetemista, elfogadható külsejű fiú?

Hozzáteszem, hogy kifejezetten szép, de kicsit alacsony lánynak tartanak, 163 cm :(, lehet, hogy a magasságommal van a baj?

21/L

2012. júl. 1. 12:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Válogatsz. Ha jól nézel ki, akkor nem értem, mit nyafogsz.
2012. júl. 1. 12:35
 12/24 anonim ***** válasza:

" A többség gyerekfejű, nem túl szép példány. "

Ilyen felfogással...Anyád egy SZÍP PÍLDÁNY! :D

2012. júl. 1. 12:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Kb egy hónpja volt egy ilyen pasi Debrecenben. Akkor jártam arra a DE-n. Ha tudtam volna, hogy ennyire keresel egy jó pasit akkor összefuthattunk volna. Legalább megmutathattad volna az egyetemed, nem kellett volna keresgélnem a tanszékeket. Én ugyanis máshol végeztem.
2012. júl. 1. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Nyílván nem fogja bemagyaràzni magának, hogy tetszik neki a srác, ha nem felel meg az igényeinek. Nem rég én a fővárosban néztem körül és minden fiú alacsonyabb volt nálam, pedig akkora vagyok, mint te, lehet rosszkor keresgélünk.
2012. júl. 1. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:
ronda vagy
2012. júl. 1. 13:03
 16/24 A kérdező kommentje:

Én nem a magasságra megyek, csak azért legyen szebb Quasimodonál. Sajnos nem sok ilyen van a magyarok közt.

De az itt tanuló külföldiek közt elég sok szemrevaló pasi akad... lehet, hogy náluk kellene próbálkoznom?

2012. júl. 1. 13:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Te is japánmániás vagy? :O Itt tieznéves kiscsajok zsinórban nyomják a távolkeleti szépfiúk fotóit.:D
2012. júl. 1. 13:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Linkelj már képet egy pasiról, ami számodra már az elfogadható kategória, tehát ne kifejezetten jó kinézetűről, hanem elfogadhatóról... Kíváncsi vagyok.
2012. júl. 1. 13:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te nem mozdulsz ki. Vagy túl görcsösen keresel pasit...vagy foglaltak :D
2012. júl. 1. 13:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Debrecenben tényleg nincs valami sok jóképű pasi. Rengeteg a gátlásos kisfiú, meg a felfújt izomzatú, beképzelt hólyag is, akik elvárják, hogy a lányok menjenek oda hozzájuk. Azért kitartás, lehet, hogy szerencséd lesz.

23/F

2012. júl. 1. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!