Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondot okozhat a parkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot okozhat a parkapcsolatban, ha az egyik felnek joval magasabb presztizsu munkahelye/munkaja van?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van ebben tapasztalata, ott hogy alakult, sikerult e athidalni a problemakat? A valaszokat elore is koszonom.

2017. márc. 3. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha a magasabb beosztású nem a nő, akkor nem vészes.
2017. márc. 3. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:

okozhat, de itt a feleken múlik (vagy esetleg még a belekontárkodókon), hogy gond lesz a belőle...

24F

2017. márc. 3. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Nőként engem zavarna,ha az akivel.iamerkedem sokkal magasabb fizetést kapa,mondjuk 3x annyit.Mert nem emgedhetjuk meg ugyan azt az életszínvonalat,viszont nem szeretném azt sem,hogy ő fizesse a nyaralásunk nagyobb részét,vagy ha csak elmegyünk valahova vacsizni,moziba,masok aznigenyek valoszínű egy tv vasarlasnal,vagy csak egy bevasarlas során akar elelmiszer akár ruházkodas.Megoldható gondolom,mert mindent meg lehet oldani,de én nagyon rosszul érezném magam.Azt érezném hogy kitartanak.
2017. márc. 3. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy ha őszintén szeretik egymást, akkor nem.

De az a helyzet, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolása nem ilyen egyszerű, mert ez emberfüggő is. Nézd, vannak olyanok, akik alapból irigyek, ami kihatással lehet a párkapcsolatára is. Az irigy emberrel azonban az a legnagyobb baj, hogy mindig a végeredményt nézi, nem pedig a befektetett munkát.

Mások alázatosabbak, és inkább megpróbálnak tanulni a másik féltől. Mert ha mondjuk a semmiből küzdötte fel magát, akkor okos ember lehet, így érdemes megfigyelni, neki milyen filozófiája van.

2017. márc. 3. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Ez csakis a két ember intelligenciáján múlik.

Ha az alacsonyabb beosztásút nem zavarja, és a magasabb (aki esetleg jóval többet keres) nem él vissza vele, akkor semmi gond.

2017. márc. 3. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, főként, ha más ágazatban dolgoznak. Szeretem azt amit csinálok és fotnosnak tartom, csak azért nem csinálnék mást, mert az jobban fizetne.
2017. márc. 3. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nalunk mukodik es semmi problema ebbol soha nem volt.Ferjem joval tobbet keres mint en.Kozoskasszan vagyunk.Ha vmi nagyobbra gyujtunk vagy veszunk mindig megbeszeljuk.Hulyesegekre nem koktunk.Az termeszetes,hogy van hobbink,szorakozas,ruhazkodas stb amik plusz kiadasok,de pl en nem jarok kethetente kormoshoz,kozmetikushoz.Adok magamra, jominosegu kozmetikumokat azert megveszem es a kormom is magamnak csinalom.Am se szeretem a mindenfele kovekkel bi..aszokkal kirakott "mukarmokat".Mondjuk ezt a ferjem ertekeli is bennem :)
2017. máj. 27. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok es meg annyi,hogy nagyon eltero agazatban dolgozunk es meg is tok jokat tudunk mindenfelekrol beszelni,mert ugye nem csak munka tema van a vilagon.
2017. máj. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!