Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarhat, hogy nincs munkája?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarhat, hogy nincs munkája? A köztes időben miért nem csinál vmit? Hogy nézzek így fel rá?

Figyelt kérdés

Barátom 3 hónapja felmondott a munkahelyén, mert sokat kellett túlóráznia és azt az időt nem is fizették ki, azóta keresgél, most szeptembertől aktívabban.

Egyetem elvégzése után 9 hónap múlva talált állást.

Igazából azt látom, hogy nem is akar normálisan dolgozni.

Oké, hogy van vmennyi összespórolt pénze, de a köztes időben miért nem csinál vmit? :(

2017. szept. 8. 11:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Többségnek nem adatik meg a lehetőség sem. És nem csak sörös alkoholisták vannak közöttük.

2017. szept. 8. 11:16
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem az az álompasi, aki VELEM VAN, nem munkahelyen gályázik napi 25 órát... Ahhoz, hogy egyedül ücsörögjek a lakásban, vagy én is gályázzak, nincs szükség kapcsolatra...

Vannak, akiknek az élet kicsit többről szól, mint hogy gebedjünk bele a munkába.

2017. szept. 8. 11:16
 13/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha van celod karrierben akkor az nem galyazas.

Nem kell meggebedni hanem okosan kell csinalni pluszokat adni,tobbet es tobbet es meg tobbet,lassak,hogy egyutt tudsz mukodni a kollegakkal hallgatnak rad akar,kozben csinalsz tovabbkepzeseket akar kiegeszito diplomat.

2017. szept. 8. 11:19
 14/40 A kérdező kommentje:
Igazából az a bajom ó, hogy nem ügyeskedik, hogy mennek a hetek és ő egy forintot nem tud felmutatni.
2017. szept. 8. 11:19
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Édesapámnak voltak céljai, egyszerű kétkezi munkásból addig gürizett, meg tanult, hogy felsővezető lett. Kb tönkretette az életét, 0 szabadideje van (5-kor indul otthonról, 9-10 között ér haza este), merő stressz az élete, hiába ül a pénzkupacon, hiába sikeres karrier szempontjából, az élete egy nagy nulla....

2017. szept. 8. 11:21
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

Persze kerdezo mert egy eretlen kis ......,soha nem fog felnoni,neki teljesen megfelel a semmilyen elet,majd tarthatod akar el sot majd jo lesz minden ahogy van,ha szethullik alatta a kocsi(mar ha lesz kocsija) az is jo,nem baj majd megoldjuk(soha napjan),majd ulhettek otthon penz nelkul akar vagy kaja nelkul mert nagysagos ur lusta megmozdulni.

Nem tudom a helyedbe ma csomagolnek ha no lennek.

2017. szept. 8. 11:22
 17/40 anonim ***** válasza:

#15 apukad megcsinalta inkabb nezzel fel ra.

Miert nincs elete?Mibol latod?

Szeritem az mindig mint ha ettetek volna a vajas zsomlet hetek ota,vagy szamolgathatnatok,hogy esztek vagy szamlat fizettek vagy otthon eltespedett volna.

Miert nem boldog o?

Az,hogy stresszes,csak az nem stresszel aki tesped otthon es all a langyos pocsolyaban.

2017. szept. 8. 11:24
 18/40 anonim ***** válasza:

Ennek is van előnye. Jó sok pénzt összeszedsz és mivel a túlhajszoltság miatt elhnysz 52 évesen, még tervezned sem kell előre.

19/40 anonim ***** válasza:
,,Szeritem az " helyett szerintem ez.
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az a jó élet, ami jó stresszes és kb. beledöglesz 52 évesen. Jeeeee...

Sztálin elvtárs büszke lenne rád, meg is kapnád a Lenin érdemrendet.

(Ekkora kommunistát rég láttam itt)

2017. szept. 8. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!