Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít, ha a barátnőtök nem szól vissza, nem reagál, ha sértegetitek?
A páromat zavarja, hogy sokszor csak fapofával hallgatom, amikor engem szid, veszekszik valamiért, mert ez szerinte olyan, mintha a falnak beszélne. Ilyenkor a végén már olyan durván beszél, hogy már legszívesebben elrohannék valahová, hogy ne halljam, de akkor sem szólnék vissza, mert nem tudok mit, utálok veszekedni. De minél csendesebb vagyok, annál jobban ordít, mert szerinte megsértem a hallgatásommal.
Nem tudom, hogy kell reagálni ilyenkor.
Tegnap már elkezdte kirámolni a hűtőből az élelmiszereket, és egyenként hajigálta a földre (kicsomagolva), mert szerinte velem másként már nem lehet.
Nem én idegesítettem fel, hanem a főnöke munkában.
Most ha ordítoznék, az jobb lenne?
#30 igen,ez a te álláspontod. De nem te vagy a kérdező. És leírtam részeletesen minden eshetőséget,épp azért hogy lássuk hogy milyen helyzetben mi a teendő. Persze hogy senki sem köteles eltűrni,ezért írtam hogy függ attól hogy mit akar,mikor lett ilyen a személy és hogy megoldást akar vagy szakítani.Mert gondolom arra neki is van esze,hogyha nem akarja eltűrni kivágta volna azonnal.
Persze írhatod hogy az vagy,de attól még nem vagy az. A válaszokból is látszik.
Elvégre azért tanultam eddig hogy ilyen helyzeteken segíteni tudjak,és azért válaszolam mert megszólítva érzem magam.
Az meg hogy te mit csinálsz a saját kapcsolatodban az más,nem a kérdéshez tartozott. :)
"Nem biztos hogy idegbeteg attól hogy ordít."
"Persze hogy a végén már üvölt és visít ha egyszerűen nincs rá reakció."
Stb...
Ráadásul a kérdést se sikerült teljesen értelmezned, írni se igazán tudsz... Nem igazán szeretnék ilyen pszichológushoz kerülni, maradjunk annyiban.
Pszichológus ilyet ír, hogy ne hagyjuk el, ha dühöngve őrjöng valaki a lakásban? XDDDD Ja, jobb megvárni amíg mondjuk egyszer mérgében hasba szúr. Hát remélem én is, hogy nem fognak sokan járni hozzád.
Évek óta együtt élünk a párommal és még SOHA nem volt példa ilyen vagy hasonló agresszív megnyilvánulásra egyikünk részéről sem. Pláne soha az életben nem bunkózott VELEM amiatt, mert a MUNKAHELYEN felidegesítették :D Ez beteges és az ilyen embertől meg kell válni, mielőtt tényleg valami komolyat tesz. Másrészt az ilyen emberrel ki akarna pl gyereket vállalni, mert ahhoz aztán türelem kell, és egy gyereknek szerintem előbb le is kever egy pofont az ilyen pusztán a munkahelyi feszültség miatt, úgy, hogy nem is a gyerek tehet róla. Pszichológusként talán lehetne annyi eszed, hogy nem magadból indulsz ki, mielőtt nekiállsz álszentséggel vádolni másokat, különben nem leszel valami sikeres a szakmádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!