Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is idegesít, ha a barátnőtök nem szól vissza, nem reagál, ha sértegetitek?
A páromat zavarja, hogy sokszor csak fapofával hallgatom, amikor engem szid, veszekszik valamiért, mert ez szerinte olyan, mintha a falnak beszélne. Ilyenkor a végén már olyan durván beszél, hogy már legszívesebben elrohannék valahová, hogy ne halljam, de akkor sem szólnék vissza, mert nem tudok mit, utálok veszekedni. De minél csendesebb vagyok, annál jobban ordít, mert szerinte megsértem a hallgatásommal.
Nem tudom, hogy kell reagálni ilyenkor.
Tegnap már elkezdte kirámolni a hűtőből az élelmiszereket, és egyenként hajigálta a földre (kicsomagolva), mert szerinte velem másként már nem lehet.
Nem én idegesítettem fel, hanem a főnöke munkában.
Most ha ordítoznék, az jobb lenne?
A néha összevitatkozunk, és az, hogy a csajod kibxsza a hűtőből a dolgokat, mert IDEGBETEG között elég lényegi a különbség.
Az én párom lenne ilyen, a másodiknál ő repülne cuccostól, nem a hűtő tartalma.
Egyébként jól gondold meg, vele maradsz-e. Párom egyik exe ugyanilyen volt, a végén összetört egy üvegasztalt is dühében.
Szerinted teljesen normális az ilyen viselkedés?
Mert számomra pszichiátriai eset.
Azért most nézek nagyokat, hogy valakinek nem tetszik egy olyan kapcsolat, ahol nincs üvöltözés... ehhez milyen lelkivilág kell?
(#11)
"El tudjátok képzelni mennyire provokatív az ha valakihez beszélsz és nem szólal meg?"
Na, hát még a végén megsajnálom azt az állatot, aki ordibál a párjával. Én nem hogy nem szólalnék meg, jelen se lennék, mert otthagynám a francba az első ilyen után. Üvöltsön az üres lakással, ha annyira akar.
Szerinted normális dolog a pároddal ordítozni, főleg, ha még csak nem is ő csinált rosszat, hanem a főnököd?? Még ha a párod csinált rosszat, akkor se oké, de így meg teljes mértékben érthetetlen és értelmetlen.
Mondjuk tipikus, akit munkában elnyomnak (szivatja a főnök, kis embernek érzi magát), az otthon próbálja megmutatni, hogy ő a jani, mert azt gondolja, az asszony meg a kölök alatta van a táplálékláncban.
Ha annyira nagy legény, akkor dobálózzon meg üvöltözzön munkában, ne otthon verje le a frusztrációját.
Szerintem korrekt, hogy nem ordítozol vissza. Én is gy csinálom: velem nem lehet veszekedni. Ezt a fajta indulatosságot méltatlannak tartom saját magamhoz és szégyellem, ha ilyen szintre süllyedek. De ehhez az is hozzá tartozik, hogy a páromnak is segítek megérteni, hogy miért csinálom ezt, hogy nem idegesíteni akarom ezzel, hogy miért nincs szükség indulatos veszekedésre, hogy hogyan és mit kéne máshogy csinálni, hogy ezt elkerülhessük. Nem tudom, hogy te ezekre odafigyeltél-e.
És nem, ez a fajta agresszió nem elfogadható egy 4-5-6-akárhány éves kapcsolatban, még akkor sem, ha nagyon sokszor előfordul. Szóval nagyon rosszul teszed, ha ezt elfogadod természeteseként. A problémáitokat még jóval azelőtt meg kéne oldani, hogy ordibálás lenne belőle. Ezen dolgozzatok, ha még tudtok.
Én akkor felteszem a kezem. Együttélés és gyerek mellett sem kiabálunk egymással SOHA, nem is sértegetjük egymást, és nem is dobálózunk.
Nagy hülye vagy, hogy ezt elnézed, és normálisnak tartod. Idegbeteg vadállat a pasid, de ha neked ez kell, sok boldogságot! Én kidobnám, hogy a lába sem érné a földet.
Tovább adja (adná) az elszenvedett aggressziót.
Váltson munkahelyet, vagy szóljon vissza annak a fsszopó főnökének. Vagy csak röhögje ki (merthogy a főnöke akkora egy sgg, hogy tíz g-vel kéne írni) oszt jónapot.
Igen,normális esetben nem kell hagyni hogy ordítsanak veled ok nélkül.
DE ne legyetek már álszentek,fogani merek hogy közületek is sokat agresszívek tudtok lenni.Könnyű itt osztani az észt hogy nem kéne hagyni.
De itt egy párkapcsolatról van szó! Nem az a megoldás hogy otthagyjuk a hülyét had ordibáljon.Itt elvileg van olyan hogy szeretet,vagy kompromisszumkészség,ha már a kérdező nem vágta ki azonnal,valószínű hogy megoldást keres.
Mondjuk nálunk nem úgy működik hogy ha problémája van a másiknak akkor elkell küldeni a francba.Jó én mondjuk szakmámból kifolyóan nem csak azt nézem hogy én meg vagyok sértve,hanem azt hogy mit tettem érte,jogos-e,mi a másik indítéka,agresszív ember-e,segít-e ha nekiállok veszekedni,vagy esetleg hagyjam helyben.
Amit a kérdező leírt,az egy létező jelenség,hogy valakivel egyszerűen nem lehet veszekedni.Ebből adódhat a másik fél heves reakciója,mivel úgy érzi hogy nincs meghallgatva,a nincs válasz,mint mondta is megsérted a hallgatásoddal.Persze hogy egyre frusztráltabb lesz. Valószínűleg előzménye is volt,ha már nem ilyen volt amióta megismerték egymást.
De gondolom nálatok az a normális hogy ha valaki akár jogosan is ordít rátok azt el kell hagyni a francba éps eldobni egy akár amúgy jónak induló kapcsolatot is,ha már így lepontoztok :)
Csak azt mondom,hogy nem tudhatjuk hogy mi okozza,nem kell rögtön le idegbajosozni,ha nem értetek hozzá.És az éremnek két oldala van.
Továbbra is azt mondom, hogy nem lennék együtt olyannal, aki ordít. Azt hiszem, jogom van ehhez :D pont elég, évtizedeken át tartó üvöltözést láttam szüleinél, nagyszüleimnél, inkább halnék meg egyedül, mint hogy ebben éljek.
Hálistennek a párom nem állat, vele még lehet beszélni értelmesen a gondolat, és csodák csodája, így még meg is tudjuk oldani a problémát, tudunk 1-ről a 2-re lépni, míg ha ordítozva sértegetnénk egymást, az nem lenne túl nagy segítség.
Persze, lehet befogni, lehet ezt elviselni, lehet addig együtt maradni így is, hogy a kiabálás már nem is elég, és jön a telefon földhöz csapkodása (szüleinél ez lett belőle) még az üveg ajtó rátörése a másikra (nagyszüleimnél), de én úgy érzem, hogy rohadtul nem vagyok köteles ilyeneket eltűrni, vagy akár csak átélni.
Itt nem egy jogos, probléma miatti vitáról van szó, ami esetleg kissé indulatosabb a kelleténél, hanem egy vadbarom agresszív hisztijéről. Ennél még a kutyám is fejlettebb problémakezelő.....
Mindegy igazából, ha valós igény van rá, akkor éljen bántalmazó kapcsolatban aki akar, én meg addig boldog leszek a normális párommal.
(Azt meg én is ide tudom írni, hogy épp pszichológus vagyok :DDD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!