Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak ti tényleg mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti tényleg mindig kicsit birtoklók vagytok ha van barátnőtök?

Figyelt kérdés

A pszichológusom szerintem minden férfiban van egy egészséges birtoklás ha a párjáról van szó. Van egy egy éves párkapcsolatom és néha szóba került a barátom is aki szerintem néha ok nélkül bizalmatlankodik, féltékenykedik és birtoklón viselkedik. Az orvosom szerint a barátom reakciói normálisnak mondhatók, ezért most közösen keressük a megoldást,hogy én mégis miért érzem akkor gondnak,hogy a barátom olyan amilyen. A párom nem tudja,hogy szakemberhez járok. Férfiak válasza érdekel ti mit gondoltok a birtoklásról? Most nem olyan értelemben,hogy tárgyként kezelitek a nőt. Ti hogy viselkedtek és mikor vagytok birtoklóbbak? Nektek mit jelent a birtoklás?

N

2017. júl. 24. 10:16
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
A pszichológusom szerint (férfi amúgy)*****
2017. júl. 24. 10:16
 2/27 anonim ***** válasza:
24%
Jobb lenne, ha pont leszarná az egészet? Egészséges féltékenység minden szerelmes emberben van, amíg nem viszi túlzásba, addig inkább örülj, hogy fontos vagy neki.
2017. júl. 24. 10:18
 3/27 anonim ***** válasza:
7%
Egészséges birtoklás az az hogy félt téged, tudni akarja ha elmész, és nem szeri ha férfiakkal flangálsz mert félt hogy elveszít.
2017. júl. 24. 10:25
 4/27 A kérdező kommentje:
Túlzásba sosem vitte csak tudtam, éreztem vagy mondta,hogy igen az! És ez olyankor nem jól esik hanem zavar engem, rosszul esik. Nem értem miért? Én is szeretem, szerelmes vagyok belé, de nem szoktam féltékenykedni, és birtoklón viselkedni mégsem sz*rom le.
2017. júl. 24. 10:25
 5/27 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok,hogy pincérként dolgozom és néha morog,hogy annyi férfi között mozgok. Kaptam valakitől elég sok borravalót. Haza mentem és gondoltam meghívom a barátomat egy olcsó étterembe abból a pénzből. 5800 forint volt. El meséltem neki,hogy egy pasastól kaptam ennyit aki törzs vendég nálunk. Erre már morgolódni kezdett és azonnal elvette a kedvemet. Ünneprontó! Vagy megyek valahova és volt,hogy előtte még rám mászott aztán csak szex után mentem a dolgomra, de fürödni már nem tudtam. Mondjuk ez nem zavart csak ez kicsit ilyen fura volt tőle
2017. júl. 24. 10:31
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Ha nem kell felteni, minek birtokolni? Ha felteni kell, minek birtokolni?

2017. júl. 24. 10:34
 7/27 Diavolino44 ***** válasza:
51%

Nalam problemat jelentett, hogy nem vagyok az, mert ez a noi logika szerint azt jelenti, hogy mar nem szeretem elegge.

A legelso kapcsolatomban en is ilyen voltam, aztan idovel megtanultam, milyen rosszul bantam az elso baratnommel. Az az erdekes a dologban, hogy az a lany ragaszkodik hozzam meg mindig a legjobban az exeim kozul. Pedig megalaztam, sokszor csunyan bantam vele, ha egy masik ferfira nezett, lehordtam a sarga foldig. A fene se erti a noket.

Most olyan szinten vagyok, az sem erdekel, ha a parom megcsal, de egy feltetlem van, en soha ne tudjam meg. Ha jol esik csinalja, ez csak szex. Viszont ha megtudom, mert nem birja magaban tartani, akkor megy a levesbe, mert onnantol nem tudok ugyanugy nezni ra.

2017. júl. 24. 10:46
 8/27 anonim ***** válasza:
40%

Nem a nőt birtoklom, hanem a felelősség érzését ami felé irányul szeretetből.

31/f

2017. júl. 24. 10:49
 9/27 anonim ***** válasza:
7%

Én sürgősen hanyagolnám a pszichológust.

És te ezért még fizetsz is neki.

Ismersz többet? Én igen, ugyanolyan emberek mindenfajta gonddal és problémával, mint mi. Az egyikük barátnőm, többéves kapcsolatban flörtölt hónapokig egy másik pasival, amíg biztossá nem vált, hogy kell az új srácnak. Utána dobta csak a barátját.

Biztos nem fizetnék pszichológusnak, pont annyit tud, mint egy barát. Esetleg pszichiáternek, ott még nincs tapasztalatom, lehet, hogy tudnak is valamit, nem csak a diplomákat felmutatni.

2017. júl. 24. 10:54
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt bennem féltékenység, nem akartam birtokolni, csak szeretni és jó érzés, hogy ő is szeret.

Féltékenység helyett féltés van. Például, meg van beszélve, 21 órára hazaér és 22 órakor még nem tudok róla semmit. Ilyenkor nem az jön le, hogy kivel flörtöl, hanem, esetleg baleset érte, vagy más rossz dolog.

2017. júl. 24. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!