Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, vagy inkább fiúcskák, ti miért játszotok inkább gépen a haverjaitokkal, ha ott van mellettetek a gyönyörű barátnőtök?
mert éretlenek még.
én is csináltam ezt anno, fontosabb volt gémelés mint a csajom.
így pár évvel később magam is belátom, hogy éretlen voltam még egy komoly párkapcsolathoz.
meg ugye vannak olyan játékok ami napi 6-8 órát igényelnek minimum. szóval vagy a csaj, vagy a játék.
#3 a kommented is tükrözi az értelmi szinted.
egy kapcsolat nem csak a baszásról szól.
gondolom lehetsz vagy 14 éves.
Lehet, hogy Lara Croft nem fiúcskázza le őket, mint a gyönyörű barátnőjük ? :)
30/f
Eleg keves infot irtal.
Mi jatszunk egymas mellett is. Ettol fuggetlenul van egyutt toltott ido is. Ha a baratod tobbet jatszik, mint veled foglalkozik, az baj. De sok lany van, aki mar napi 1-2 ora jatek miatt is picsog.
Igaz, hogy a gyönyörű barátnőm itt van mellettem, de ő is játszik. És még nagyon fa_sza kis szendvicseket is csinál.
Egyébként meg mindenkinek kell hobbi. Szerezz egyet te is és fejezd be a hisztit.
Lehet, hogy ő másképp szeretné azt a "szendvicset" ;)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!