Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, vagy inkább fiúcskák, ti miért játszotok inkább gépen a haverjaitokkal, ha ott van mellettetek a gyönyörű barátnőtök?
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 21:31
11/17 anonim válasza:
Nő létemre mondom, hogy fejezd be a hisztit! Az én barátom is sokat játszik, de addig elfoglalom magam én is, még direkt jó is, hogy nincs egész nap a fejemre nőve. Az pedig, hogy játszik, nem jelenti azt, hogy a játék fontosabb, mint a barátnő.
12/17 anonim válasza:
- Mert nem vagyok kapcsolatfüggő, remekül elvagyok barátnő nélkül is.
- Ha én tolerálom az ő rigolyáit, akkor ő is tegye ezt.
- A játék fényévekkel izgalmasabb.
- A játék nem fenyegetőzik szakítással, ha nem játszol vele.
- A játékban lehet csalni.
- Sehol nincs megírva, hogy a számítógépes játék és a barátnő kizárja egymást.
13/17 anonim válasza:
Inkább örülnél neki, hogy a párod elfoglalja magát azzal amit szeret csinálni. Neked is ezt kéne.
14/17 anonim válasza:
Barátom Witcherrel játszik, én addig elfoglalom magamat a saját dolgaimmal. Nem bagzunk egész nap, mint a nyulak... Közösen is szoktunk játszani.
20N
15/17 anonim válasza:
Sosem a gépen játszottam, ha ott volt a barátnőm!
Nem kéne az általánosítás kincsem...
16/17 anonim válasza:
Mert a gyönyörű barátnőmön kívül a barátaimra is szükségem van.
17/17 anonim válasza:
#14 csuda szimpatikus a hozzászólásod, nagyon tetszik!!! Zöld kezet adtam! :)))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!