Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is idegesít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is idegesít, ha a barátnőtök nem szól vissza, nem reagál, ha sértegetitek?

Figyelt kérdés

A páromat zavarja, hogy sokszor csak fapofával hallgatom, amikor engem szid, veszekszik valamiért, mert ez szerinte olyan, mintha a falnak beszélne. Ilyenkor a végén már olyan durván beszél, hogy már legszívesebben elrohannék valahová, hogy ne halljam, de akkor sem szólnék vissza, mert nem tudok mit, utálok veszekedni. De minél csendesebb vagyok, annál jobban ordít, mert szerinte megsértem a hallgatásommal.

Nem tudom, hogy kell reagálni ilyenkor.

Tegnap már elkezdte kirámolni a hűtőből az élelmiszereket, és egyenként hajigálta a földre (kicsomagolva), mert szerinte velem másként már nem lehet.

Nem én idegesítettem fel, hanem a főnöke munkában.

Most ha ordítoznék, az jobb lenne?

2017. szept. 7. 11:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%

Akkor én felteszem a kezem! Ha bajunk van egymással, leülünk és megbeszéljük kulturált emberek módjára. Viták, azok vannak, nem veszekedések. Így nem tudnék élni, hogy ordibálás, sértegetés, dobálózás... Teljesen természetes, hogy nézeteltérések vannak, sőt, még az is megesik, hogy egyikünk ingerült valami miatt, és a kelleténél kissé morgósabban válaszol a másiknak, viszont ilyenkor egyből bocsánatot kérünk, higgadt hangra váltunk, és megbeszéljük a dolgot.

Emberi lénnyel szeretek kapcsolatban lenni, nem egy csimpánzzal, aki dobálózik meg üvölt, ha kiborul.

Szerintem az lenne jobb, ha otthagynád a francba.

2017. szept. 7. 12:13
 12/38 anonim ***** válasza:
17%

Egy vehemens, "szenvedélyes" ember nehezen viseli, ha a párja ennyire sótlan. Mármint ez olyan, mintha téged egyáltalán nem érdekelne, hogy ő mit mond. Szerintem nem az ordítozást várja tőled, hanem azt, hogy kiállj magadért, vagy mondj valamit a helyzetre.

De a hallgatás azt jelzi, hogy nem érdekel a baja, mondjon amit akar, te kihúzod magad ebből és jól szórakozol a kiborulásán. Ettől idegesebb lesz, és kaját is dobál, vagy majd bútorokat borogat, stb...

Jó lesz ez. :D

2017. szept. 7. 12:38
 13/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem szokásom a munkahelyi flusztrációt hazavinni és úgy levezetni hogy a feleségemmel üvöltözök. Először is nem flusztrál a munkám, másodszor meg ok nélkül nem ordibálok senkivel nemhogy a nejemmel. Ha pedig mégis valami felb@$z úgy hogy ideges lennék(ritkán) otthon van kivel MEGBESZÉLNEM A PROBLÉMÁT. Nem pedig megcsinálom otthon is a feszkót meg csapkodok mint egy hülyegyerek.
2017. szept. 7. 12:51
 14/38 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem úgy kell ilyenre reagálni, hogy összeszeded a holmidat és elhagyod. Vagy kivárod az első (meg a második meg a sokadik) "jól megérdemelt" pofonodat?
2017. szept. 7. 12:53
 15/38 anonim ***** válasza:
27%

Az a baj, hogy a barátnőd idegbeteg, te meg nem tudod kezelni a helyzetet. Az ilyen tipusu embernél tényleg csak olaj a tűzre a hallgatásod.

Ne ordibálj vissza, az nem megoldás, de le kell állitanod a hisztijét. Megmondod neki normális hangnemben, hogy ezt fejezze be, veled így ne beszéljen, főleg ha nem is veled van baja, (írtad hogy legutóbb is a főnöke bosszantotta fel), ha tovább folytatja a sértegetést, illetve ha legközelebb előfordul, akkor csomagolhat össze (vagy te csomagolsz). Ha megnyugodott, akkor normálisan megbeszélitek a problémát, de nem orditozva. Ennyi. Aztán várni mit reagál, és aszerint cselekedni.

2017. szept. 7. 13:18
 16/38 anonim ***** válasza:
52%
Mosolyogva fordulnek ki a konyhabol de mondjuk ott is hagynam azonnal, vegleg :-)
2017. szept. 7. 13:32
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
#15 A kérdező a barátnő, de nagyon cuki, hogy rögtön nőnek feltételezed az idegbajos felet.
2017. szept. 7. 13:34
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos hogy idegbeteg attól hogy ordít.

El tudjátok képzelni mennyire provokatív az ha valakihez beszélsz és nem szólal meg? Persze hogy a végén már üvölt és visít ha egyszerűen nincs rá reakció. Kedves kérdező. Nem,nem lenne jobb ha ordítoznál. De miből gondolod hogyhogya fapofával állsz az jobb?

Miért szid? Azt mondod mintha a falnak beszélne- ezt akkor mondják ha valakit valamire ezerszer megkérsz és nem teszi meg.Vagy lusta vagy hagyag vagy akármi.

Az teljesen más ha van oka kiaakadni.Akkor odamész szépen,kinyitod a szádat és beszélsz. Ha nem hallgat meg annyit tehetsz hogy visszaordítasz egyet,amitől megilletődik,mert gondolom erre nem számít. Majd szépen nyugodtan elmondod,hogy drágám én nagyon szeretlek meg minden.De ha még egyszer elkezdesz ordítani,szidsz,megalázol akkor elválnak útjaink.(Ha akarod előre leírhatod a gondolataidat hogy te is tisztábban lásd.Ja és ne követelőzz. Kössetek kompromisszumot. Pl: oké szivem legközelebb elmosogatok,de csak akkor ha rendesebb leszel velem,stb.)

Elhiszem hogy utálsz veszekedni,a férfiak nagy része konfliktuskerülő. De meg kell értened hogy ezzel nem lesz jobb. Inkább vitázzatok egyszer és javuljon minthogy rajtad vezesse le folyton a dühét.

Ha viszont ok nélkül ilyen,azt látnod kellett volna hamarabb is.Nem tudom mióta vagytok együtt...

Akkor viszont próbáljátok megbeszélni hogy mégis mi az ami nála ezt az agressziót okozza.Ha továbbra is így marad,akkor viszont ne mérgezd magad ezzel a kapcsolattal,lépj tovább.

Egy pszichológus

2017. szept. 7. 13:53
 19/38 anonim ***** válasza:
91%
Jellemzo. A hisztis fél a fiu, nem a lany. Miert kell azt hinni, hogy csak nok hisztiznek?
2017. szept. 7. 13:55
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Én is ilyen voltam, mint Te. Az első kapcsolatomban sosem volt veszekedés, aztán jött a második, ahol a párom majdnem ugyanúgy viselkedett, mint a te párod.

Engem konrkétan nem engedett ki a házból, és sajnos én is visszaszólogattam. Aztán jöttem rá, hogy olyanná váltam, mint Ő.

Ha egy kapcsolat rosszat vált ki az emberből, illetve bánt(lelkileg) a párod, az nem egy ideális kapcsolat.

Ülj le és beszéld meg vele, hogy Te nem ez a fajta vagy, vagy ha ilyen kitörése van, és nem ért a szép szóból, menj el a legjobb barátnődhöz.

Egyszer volt, hogy én fogtam magam, otthagytam a páromat, és lenyugodott. Egy ideje nem is veszekszünk, mert már nem reagálok rá.

Ha ő ennyire egy üvöltözős kapcsolatot akar, keressen egy tányértörő lányt.

A párom exe ilyen volt, mondtam neki, ha erre vágyik menjen vissza.

Te viselkedsz jól, kultúráltan lehet VITATKOZNI(nem pedig veszekedni).

2017. szept. 7. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!