Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha a nem szép bőrű barátnőtök nem sminkel?
Nem vagyok bőrgyógyászati eset, inkább sok apróbb problémám van.
Fakó a bőröm még nyáron is, olyan, mintha átlátszó lenne, látszanak az erek a szemem alatt, karikásak a szemeim, van néhány pattanás után maradt pirosság, egyenletlen színű az arcom....szóval, úgy festek, mint egy három napos vízihulla.
Ráadásul eredeti szőke vagyok, így szempillám sincs.
Korrektort és szempillaspirált használok csak, de fel sem lehet ismerni nélküle. (Plusz szemüveges is vagyok, a fél fejem kitakarja a keret, és hatszor akkorára nagyítja a karikáimat.
A legtöbb nő ismerősöm nem sminkel, ahogy a párom egyetlen exbarátnője sem. És tadáám, mégis jobban néznek ki, mint én sminkben.
Már próbáltam, hogy akkor oké, nem sminkelek, de megijedtem magamtól a tükörben.
A leírásod alapján kifejezetten szép vagy.
21/f
Szerintem sz*rd le.
Nem ismerlek, de biztos vagyok benne, hogy te jobban nézel ki smink nélkül, mint én sminkkel. :D
Amit viszont tudok ajánlani:
- másik szemüvegkeret
- nézz utána, milyen vitaminok jók a bőrre, és kezdd el szedni őket, esetleg változtass az étkezéseden, vigyél be több hasznos tápanyagot
- a pattanás helyét kenegesd teafa olajjal, leviszi a gyulladást
Azért már biztosan látott a párod smink nélkül. Mit mondott?
21/L
Figyelj,attól még,hogy szőke vagy,lehet szép arcod.Egyik unokatesóm pont ilyen,ő is azt mondta,hogy ha nem használna szempillaspirált,olyan lenne,mint a jeti.
Kontaktlencsét próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!