Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne hogy a barátnőtök érzelmileg labilis, és sikertelen öngyilkosságot kisérelt meg?
Bocsi, hogy nőként válaszolok:
Mindig meg kell keresni az okot, ami idáig vezetett. Aztán el kell menni pszichológushoz, mert az öngyilkossági kísérlet az már nagyon súlyos dolog.
Ne szégyelld, ami történt, kezeltesd magad, túl tudsz jutni a nehéz időszakon, ha akarod és teszel is érte.
Legyen erőd és kitartásod, hogy leküzd a démonjaidat! :)
Gondolkodj pozitívan! :)
Nő vagyok, és megtörtént velem. A párom mindent tud, és nem ítél el. Tudja, mi váltotta ki. Igaz, más emberek megoldják a problémájukat, nekem pedig akkor nem ment, tehát kiderült, hajlamos vagyok erre, de az ember változik, fejlődik, és tudjuk mindketten, hogy nekem ez sikerült.
Plusz tisztában van vele, hogy most már - hogy gyerekünk lesz - sosem tenném meg többet, mert már látom az élet értelmét, amit akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!