Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül kb. havonta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül kb. havonta egy jó nő?

Figyelt kérdés
tehát gondolom egy jó nő az sokat is ad magára, és ennek megvannak az anyagi vonzatai
2017. szept. 6. 19:57
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Nagy az Isten álatkertje 😂😂😂

N25

2017. szept. 6. 23:51
 42/54 anonim ***** válasza:
3-4000 HUF/ testtömegkilogramm/hó.
2017. szept. 7. 05:10
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen senkiházi barmokat mint a kérdező, az igazán jó nők körberöhögik vagy lesajnálják. Sztem fogd a kis havi 100ezred, keresgélj a feltörekvő ostobácskák között, akikkel nagyon nem bánt el a természet, de a vakolat meg a jó rucik sokat dobnak rajtuk 😀 Ezzel az arcoskodó stílussal ez lesz a szinted. Amúgy érettségiig legalább eljutottál? Keresel elég jól, hogy úgymond elvárásokat támasztasz a nők felé vagy csak álmodik a nyomor? Ha a lányomat környékezné meg egy ilyen féreg, saját kezűleg tekerném a nyaka köré a kis micsodáját.
2017. szept. 7. 05:22
 44/54 acelsziv ***** válasza:
100%

Te amúgy mit akarsz a NŐKTŐL kérdező?

Mert az világos, hogy egyáltalán nem tiszteled őket sőt valami alsóbbrendű, agyatlan, ingyenélő k u rváknak tartod akik még megélni sem képesek maguktól és csak arra jók, hogy te megdugd őket és villogjál velük.

Tarts inkább kecskét. Az nem kerül sokba és az való neked.

2017. szept. 7. 10:05
 45/54 anonim ***** válasza:
34 vàlaszodra reagàlva kèrdező, lehet neked 120 a fizetésed. Ilyen stílussal, gondolkodásmóddal egyetlen gazdag nő sem fog leállni veled. Miért is kellene ha nálad sokkal jobb férfit is kaphat. Ezt a repett sarkúzást lehet otthon láttad.
2017. szept. 7. 10:40
 46/54 anonim ***** válasza:
Ha olyan csökött balf...sz vagy, hogy barátnőt és jól működő párkapcsolatot nem tudsz összeszedni, és prostira vagy kitartott lotyóra pályázol, akkor sokba. Többe, mint amennyid összesen lehet. Csíra.
2017. szept. 7. 11:11
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán mi a jó nő? Mindenkinek más.

Lehet jó nő valaki, ha sportosan, ha nőiesebben öltözik. Lehet jó nő, ha sminkeli magát vagy sem. Lehet jó nő, ha sportos vagy teltebb testalkata van....

Az én véleményem: ápolt haj (fodrász által igazgatva), ápolt körmök (nem pont műköröm, lehet szép manikűr is), ápolt bőr, ápolt test (testmozgás), étkezésre odafigyel, ápolt lélek. Ami belül van, az van kívül is. Tehát kívül-belül egyensúly van...

Ha ezekre kellene hagyatkoznom, szerintem 40-80ezer forint között simán meg tud állni valahol. Persze, ha valaki luxustermékekhez szokott, ez az érték változhat.

Mindig meg tud újulni! Tud változatosságot alkalmazni az életében - bármilyen területen. A megújulásokhoz pedig szerintem nem mindig kell pénz. Ez saját tapasztalatom.

Én jó nőnek tartom magam akkor is, ha pl új ételeket próbálok ki, amivel elkápráztatom a páromat :). Jó nőnek érzem magam attól, ha jól érzem magam a ruháimban, cipőimben...ha érzem, dekoratívan öltöztem fel. Jó nőnek érzem magam, ha a párom megdicsér.

2017. szept. 7. 13:45
 48/54 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok. Én úgy fogalmaztam át a kérdésedet, hogy milyen kiadásokkal számol egy "jó nő" havonta...nem vásárolják őket a boltokban...
2017. szept. 7. 13:46
 49/54 anonim ***** válasza:
Te kérdező... hidd el, egy jó nő úgyis többen van, mint amit te valaha meg tudsz magadnak engedni, akár pénzben, akár másban. Akkor meg nem mindegy, hogy mennyi az annyi?
2017. szept. 7. 19:24
 50/54 A kérdező kommentje:

érdekes a kommented... és nem az, amit mondasz, hanem az, hogy miért mondod...

szerintem a saját nyomorodat próbálod rávetíteni a másokra, úgy hogy úgy adsz tanácsot ,hogy mivel te nem szereztél jó nőket / jó pasit, így más embert is inkább a lejtő felé irányítasz, csak nehogy más többre vigye mint te...

ez a szomszéd tehene is dögöljön meg effektus...

talán önzés, rosszindulat, ilyesmi állhat a háttérben, hirtelen nem jut eszembe több jelző, amit érzek egy ilyen megnyilvánulással kapcsolatban, mindenesetre negatív komment, egy valószínűleg frusztrált személytől.

Ez a probléma az oldallal, hogy a legtöbb válaszadó szerintem frusztrált, a legtöbb válasz a válaszadók saját kis kicsinyességéről szól sajnos, nem csak itt, hanem általánosságban.

2017. szept. 7. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!