Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a barátod/barátnőd megtartása/eltartása havonta?
A barátom nekem havi kábé két-háromezer forint.
Én neki kábé ugyanennyi. Utazás, óvszer, kaja, miegymás...
hát sztem sok mindentől függ :D. együtt élnek-e vagy még nem és úgy találkozgatnak. nekem fogalmam nincs mennyit költünk egymásra és még körülbelüli árat sem tudok :D. minden hónapban máshogy oszlik el. van h ő költ többet rám, van h ugyanannyi....nemtom :d. de sztem pár ezer. meg h megyünk-e a bulizni mert akkor többet költünk perrrsze
*L
hú 21 :17neked egy kitartott vmid van :D
ennyi pénzt én is elköltök, de magamra és én keresem meg !
és a legtöbbet ruhára az a gyengém, de én nem szégellem megdolgozom érte !
Hogy mennyibe kerülök a páromnak, együtt élünk , közös kassza ,szóval nem mindent ő fizet !
28/L
Huhh, a volt csajommal heti két mozi + kajálás, alapból alkalmanként 10ezer volt, plusz a heti gumi 2500.
Ezenkívül, ipod, telefon, angliai kirándulás.
És egy büdös lúzer voltam, mert 20 évesen nem volt házam meg kocsim, össze is házasodott gyorsan egy pedofillal.
22:27-es
Ismerős a szitu
Nálam:
havi 2-3 alkalommal utazás 10-15 ezer ft
Az após havi 6-9 napi ott tartózkodásért 70000ft
hogy belépjek a házukba alkalmankénti 3000ft
ajándék legalább 1x parfűm min. 10000ft
kaját nem kaptam náluk, így a boltban havi ha 9 napot voltam 3x3 nap, az kb 8-9000ft,
telefonszámla havi 25000
Summ a summára 130000 (fizu, előleg, hitel)
ha meg szakítani akartam agyonvertek a szülei, így kénytelen voltam csengetni egy k*rvának és a szüleinek.
És a kapcsolat úgy lett vége, hogy ártatlanul megrágalmaztak a bíróságon, s az életem dugábadölt.
S miért voltam a csajjal?
Mert az apám agyba-főbe b@szta a csaj anyját. Hát ezért.
Havi szinten pszihológushoz járok mert kikészültem.
S EZ NEM VICC HALÁLOSAN KOMOLY
Egy sokat csalódott huszonéves.
ne haragudjatok én csaj vagyok , de az ilyen nőket , mint akiket ti kifogtatok és szaporítanám !
Kisbaltával !
Előbb kétfele , majd négyfele vágnám !!!
Én ezt soha nem értettem, egy srác, egy pasi , egy férfi nem azért van, hogy kitartsa a nőket ! ha van gyereke tőle azt igenis tartsa el és adjon meg neki mindent, dehogy csak adjon és 89 bőrt lehúzzanak róla , na nekem az ilyen k-úrvák nem jönnek be !
És sajnos nagyon sok van belőlük, de remélem mint az öcsém az ilyet mind porig alázzátok !!!!
28/L
Hát ha azt költségnek vesszük, hogy akár kollégiumban is lakhatnék albérlet helyett, akkor kb a 12.000Ft különbség. De konkrétan Őrá nem költök, ami meg elmegy rá, azt így vagy úgy vissza is kapom. Pl régebben, amikor ellopták az összes zsémet ő fizetett többet a kajába, most ő szorult meg, úgyhogy én segítem őt.
A közös programokat meg közösen fizetjük. Jó, persze néha egy fagyimeghívás belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!