A fiúknak mennyire fontos a szüzesség megtartása? Válaszokat várok! Fontos! 19/L
Ez egy fiúnak sem fontos, csak vannak köztük gyávák is.
Nem is kevesen
A lányoknak miért olyan fontos a szüzesség?
És a fiúkat miért nem foglalkoznak annyit a szüzességükkel, mint a lányok?
Nekem fontos. Most azt hiszem végre megtaláltam azt akinek odaadnám, de majd még ez elválik mert még jobban ki kell ismerni.
Hozzátenném ez nem gyávaság mert már rengetegszer volt lehetőségem, meg ki nem találna magának egy esti r!bancot az egyik szórakozóhelyen ha akarja!? Egyszerűen azért nem, mert nem azok a csajok kellenek akiket olyan hamar megkapok. 18
Nos, nekem a szex nem életem legvégső értelme és célja, hanem csak egy dolog, amit majd a szerelmemmel tervezek először, és utána mindig csinálni. Szeretném, ha ez eme terveimnek megfelelően történne. Szóval olyan értelemben fontos, hogy úgy legyen, ahogy én akarom. Életem első 19 évében még nem történt meg, és nem vagyok emiatt elkeseredve. Majd megtörténik, ha minden klappol (:
Ha meg ott vagyunk, hogy reális rá az esély, akkor meg oly tökmindegy, hogy veszi ki magát, hisz csak az érintett 2 ember dolga :D
Azt meg honnan a tökömből tudjuk, hogy gondolkodik a te srácod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!