Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül kb. havonta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül kb. havonta egy jó nő?

Figyelt kérdés
tehát gondolom egy jó nő az sokat is ad magára, és ennek megvannak az anyagi vonzatai
2017. szept. 6. 19:57
1 2 3 4 5 6
 11/54 Lazy Lover ***** válasza:
100%
kérdezzd meg vajnát
2017. szept. 6. 20:23
 12/54 A kérdező kommentje:

#8-as, ha nem tudod, hogy annak számítasz-e, akkor nyilvánvalóan nem vagy az...

#9-es

te szerintem abszolút nem vagy képben, egy parfümért meg néhai vacsiért...

álomvilágban élsz te

magának vette, mi? aztán ha lebabázik és nem lesz keresete mondjuk, akkor ki veszi neki? az egy dolog, hogy 1-2 hónapig elveri az egész fizetését, ameddig anyunál lakik meg eteti, de később neked kell ezeket a költségeket állnod...

2017. szept. 6. 20:23
 13/54 anonim ***** válasza:
60%
Kb. 80-100e havonta :)
2017. szept. 6. 20:26
 14/54 anonim ***** válasza:
71%
Te most végülis párt akarsz, vagy luxusqrvát?
2017. szept. 6. 20:30
 15/54 anonim ***** válasza:
24%
Pedig vannak ilyen babák,akik bármit elnéznek,ha furikázod őket.Elviszed őket nyaralni,ide-oda,egy kis Chanel,egy kis kiruccanás,étterem,szálloda,aztán bárkivel chatelhetsz a háta mögött.Ehhez jön hozzá az a pár tonna vakolat,amit felken,azok a márkás cuccok,amiket vesz.Ha lehetne ilyen nőd,tisztában lennél vele.Nem,ez nem álomvilág,ez a valóság.
2017. szept. 6. 20:31
 16/54 A legrosszabb ***** válasza:
68%
Minimum 150-200 ezerre tippelek, programok, vacsorák, utazgatások, nyaralások, síelések, ultrasznob semmiértelme drága programok, határ a csillagos ég...
2017. szept. 6. 20:31
 17/54 anonim ***** válasza:
84%
Ha terhes, akkor is van pènze. Ha kell, kiegészìtem. Neked az a bajod, hogy te csak eltartàsban tudsz gondolkodni. Ha kirakat nőkre faj a fogad, akkor vess magadra. Èrdekes mòdon, eddig egy baràtnőmet sem kellett eltartanom. Az meg hogy 1-2 ebèdet, vacsoràt fizetsz, az meg nehogy mar nehezedre essen. Ha ennyire ilyen vagy, jàrj ku*vahoz. Kìméld meg magadtòl a rendes nőket.
2017. szept. 6. 20:32
 18/54 anonim ***** válasza:
86%
fogalma sincs. az összes párom képes volt eltartani magát, és nem engem pumpoltak.
2017. szept. 6. 20:32
 19/54 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj meg, de szerintem akit el kell tartani meg még a parfümjét is neked kell fizetni az se nem jó, se nem nő. Ezt nőként mondom. Másrészt meg ahogy előttem is írták, ha annyira jól néz ki akkor nyilván van pénze máshonnan (bár egyébként jó nőnek lenni baromira nem kerül egy forintba se), a lényeg az, hogy te meg rohadtul nem fogsz neki kelleni, mert pénze az van. Te meg más értéket nem tudsz felmutatni, tehát rád se fog nézni.

Amúgy nem értem mit írkálnak itt 100ezreket... Könyörgöm én se vagyok egy igénytelen hajléktalan, de minimális az az összeg, amit mondjuk körmösre, sminkre vagy ruhára költök egy hónapban.

Meg még egy észrevétel.. te tényleg olyan csajt akarsz, akinek a pénzed kell? Mi értelme van? Máshogy nem megy a csajozás vagy mi?

2017. szept. 6. 20:40
 20/54 anonim ***** válasza:
41%

nekem legutóbb havi 80-100ba volt. hétvégén simán elment 15 ha mentünk moziba vagy valahova.

néha megleptem ruhákkal, vagy valami kozmetikai cuccal, szóval összejött a 80 alaphangon.

úgy, hogy javarészt magának finanszírozta a dolgait.

2017. szept. 6. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!