Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb. havonta egy jó nő?
#8-as, ha nem tudod, hogy annak számítasz-e, akkor nyilvánvalóan nem vagy az...
#9-es
te szerintem abszolút nem vagy képben, egy parfümért meg néhai vacsiért...
álomvilágban élsz te
magának vette, mi? aztán ha lebabázik és nem lesz keresete mondjuk, akkor ki veszi neki? az egy dolog, hogy 1-2 hónapig elveri az egész fizetését, ameddig anyunál lakik meg eteti, de később neked kell ezeket a költségeket állnod...

Ne haragudj meg, de szerintem akit el kell tartani meg még a parfümjét is neked kell fizetni az se nem jó, se nem nő. Ezt nőként mondom. Másrészt meg ahogy előttem is írták, ha annyira jól néz ki akkor nyilván van pénze máshonnan (bár egyébként jó nőnek lenni baromira nem kerül egy forintba se), a lényeg az, hogy te meg rohadtul nem fogsz neki kelleni, mert pénze az van. Te meg más értéket nem tudsz felmutatni, tehát rád se fog nézni.
Amúgy nem értem mit írkálnak itt 100ezreket... Könyörgöm én se vagyok egy igénytelen hajléktalan, de minimális az az összeg, amit mondjuk körmösre, sminkre vagy ruhára költök egy hónapban.
Meg még egy észrevétel.. te tényleg olyan csajt akarsz, akinek a pénzed kell? Mi értelme van? Máshogy nem megy a csajozás vagy mi?

nekem legutóbb havi 80-100ba volt. hétvégén simán elment 15 ha mentünk moziba vagy valahova.
néha megleptem ruhákkal, vagy valami kozmetikai cuccal, szóval összejött a 80 alaphangon.
úgy, hogy javarészt magának finanszírozta a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!