Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb. havonta egy jó nő?

Én is sokat adok magamra, de eszem ágában sincs elkérni a barátomtól ennek az árát. Én magam dolgozom meg a sminkekért, ruhákért, cipőkért, kozmetikusért egyaránt, esetleg anyukám segít be.
21/L
nem nagy az arcom, leírtam, hogy sokat költök magamra, hogy elfogadható pasi legyek, te lehetsz a 17-es, aki most bedurcázott az előbb, mert leoltottalak.
ha együtt éltek, akkor ok, azt visszaszívom, amúgy a többi hiszti nem érdekel...
fene érdekes logikád van... na látod, hogy többet elversz, mint amit keresel... ezt pedig látod valakinek finanszíroznia kell... most szerintem mindegy, hogy a pasidat vagy szegény apádat húzod le, nem?
Ja, nem kerülsz túl sokba... Az előbb még apuci időnként mélyen a zsebbe nyúlt...
Na a lényeg, hogy érdekesek ezek a gyakoris nők... Össze-vissza beszéltek b+... Némelyik olyan helyesírással, hogy sírni tudnék, a másik a saját ellentmondásaiba bonyolódik bele...
A fenti egysoros listámat a jó nő címke mellé kiegészíteném még annyival, hogy:
-őszinte legyen
-ne faék egyszerűségű
hol keressek ilyet?

#32 Leirtam, miert nem mindegy, nem az en bajom, ha nem tudtad ertelmezni. Apam ad, ha kerek, cserebe eleg egy koszi apa szeretlek... Ha a pasimtol kerek, annak nem eleg a koszi Jozsi ari vagy, hanem annal mar teperni kell, esetleg megtenni olyan dolgokat, amiket nem vagyok hajlando es tarsai, ha nem, akkor meg otthagy es nincs penz. Apam nem dob ki a csaladbol, ha nem tetszik neki valami, erted? :D Parkapcsolatban jobban szeretem, ha nem vagyok kiszolgaltatva, csaladban meg alap, hogy nem vagyok.
Sajnalom, ha igy sem sikerul felfognod, nem tudom, melyikunk egyszerubb akkor :D

Kérdezõ,
itt vagyok én, amúgy a #13 :-)
Viccet félretéve, nem tûnsz akkora balf.sznak, hogy ne tudnál magadnak BÁRHOL összeszedni egy igényes csajt, akivel egyezik az életrõl alkotott felfogásotok is.
Egyetemi bulikban (pl. jogi, közgáz) keresgélj :)

Szerintem ha valaki ennyire agressziv és pökhendi, annak az életben a legtöbb dolog háromszor annyiba kerül, mint egy kedves, szerény embernek.
Az a stílus amiben itt megnyilvánultál, belõlem élõben kb azt váltaná ki, hogy kirendelek egy drága koktélt a számládra, megiszom és ott hagylak a csudába 😊
Nem szoktam magam semmire meghivatni, de ha ezt a stilust megengednéd magadnak élõben, Veled eljátszanám ezt.
Csak Neked, mert megérdemled :-))))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!