Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás egy kicsit hogy az exnejem szerint a 3 éves kislányom havonta átlagosan 52. 000 forintba kerül? Holott a havi nettó jövedelme pontosan ennyi. (csal. Pótlék+GY. T. +Gyes)
Ezzel szemben a 12 ezer ft gy.t-levonása után nekem a maradék 23.000 ft segélyből kell fizetnem a kajámat,lakásrezsit, autó fenntartást, lakbért, és egyéb költségeket.
Persze, az exemnek könnyű, mert szüleivel él, és tömik pénzzel a gazdag szülei.
Nem igazságtalan!
Te is költözz a szüleidhez és nem kell lakbért fizetned.
A gyerekedtől ne sajnáld,vagy ha szeretnéd hogy a gyerekre költse akkor vedd meg te azokat a dolgokat ami a gyereknek kell!
Érdekes elképzelés, hogy az anyuka az összes jövedelmét költse a gyerekre, ezzel szemben te csak a tartásdíjat adod.
Ha soknak tartod, akkor fogd magad és menj el bevásárolni egy hónapra a gyereknek -gyümölcs minden napra, hús legalább kétnaponta, tej, tejtermék, stb. Ez minimum 30e lesz.
Játék, ruha, apróságok... Még kevés is az ötven...
de túlzás...te meg vagy olyan bírka, hogy 12 ezret fizetsz, amikor 35 ezer a jövedelmed...ha letiltatná a nejed, akkor 28500 Ft maradna neked, mert többet nem tilthatnak le
amúgy meg, ettől függetllenül az a véleményem, hogy a 12 ezer kevés pénz, amit a gyerek nevelésébe beleadsz, szóval ha lesz rendes jövedelmed, akkor kicsit többet kéne a gyermekedre szánni (nem feltétlenül a készpénz átadásával, hanem úgy, hogy bevásárolsz a gyereknek holmikat)
Szia
Nekem 2 lányom van, egy gyerekre simán elmegy szerintem 50-60 ezer egy hónapban, és akkor már nem pelenkás. Számoljuk csak össze: nem csak kaja és fűtés kell a gyereknek, hanem ruha, cipő, kabát, játék, könyv is.
Az én lányaim kb. 2 havonta kinőnek mindent. Egy normálisabb cipő 3-6 ezer Ft. Egy szezonnyi ruha egy adott méretből 15-20 ezer Ft. Egy kabát 10.000 FT. Esőkabát, esernyő, kopik az ágynemű, lepedő is. Az ovi 10 ezer egy hónapban. Ha beteg, akkor 10 ezer alatt a patikát nem igazán lehet megúszni. Nálunk volt olyan, hogy mindkettő beteg lett, egyszeree 32 000 ftot hagytam ott a patikában (tüdőgyuszira)
ínspi 5-6 száz forint min. kaja, ha ovis, ha nem, akkor egy ezres. Ez is 15000 egy hónapban.
És akkor még nem vettünk sampont, fürdetőt, hajgumit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!