Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül havonta egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül havonta egy nő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy havonta mennyit kell fizetni egy nőnek, hogy találkozzon velem, amikor akarom, ne legyen együtt mással, stb. Szóval mint egy barátnő, csak fizetésért, munkaviszony jelleggel.

2012. aug. 1. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
b@zmeg.... eddig süllyedtünk?
2012. aug. 1. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha annyit keresel, hogy egy ilyen szolgáltatást megtudnál fizetni akkor futja egy jó kocsira meg házra és azzal feltudsz szedni vmi luxus ribit aki a pénzre hajt :) 22/F
2012. aug. 1. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Mégis miért fizetnél ilyesmiért? Ha szexre kell nő, akkor jobban jársz, ha kétnaponta mással kufircolsz érzelem nélkül, az legalább változatos. Minden másra pedig ott a bejárónő.
2012. aug. 1. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez így amit leírsz, elég sokba kerülne, mert feltételez egy állandó rendelkezésre állást, és szinte kizárja, hogy saját élete legyen. No meg gondolom nem csak reprezentálni szeretnél vele, hanem egyéb "szolgáltatásokat" is szeretnél. Mindenképpen hatszámjegyű összegre gondolok, per hónap.
2012. aug. 1. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Van, ahol az albérlet ára. Ki van kötve, hogy nem fizet az illető, de hetente párszor kielégíti a főbérlőt. És működik, persze.
2012. aug. 1. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz az qrva...

Én amúgy kb ennyibe kerülök:

-fogamzásgátló (lebontva egy hónapra párom része): 1000Ft

-kb havonta egyszer meghív gyrosra 600Ft

-ha náluk vagyunk és ő veszi a söröket estére filmezéshez, ilyesmi, vagy hasonlókat az összesen kb egy hónapban úgy... szerintem maximum 5000Ft

Ez mind olyan, amit néha én is fizetek, szóval nem csak ő.

"Extra költségek" megállapodásunk fejében, hogy ő fizet többet, mert nem akar takarítani, cserébe én takarítok, és senki nem hisztizik, hogy ez kihasználás :

-egy mozi (nem mindig) 1150Ft

-egy kiruccanáson elköltött összeg 1000 Ft max

-sütögetéshez alapanyagok 1-3000Ft (attól függően mit főzök/főzünk)

-akármilyen becsúszott dolog, pl intim fertőzések kezelésére gyógyszer árának fele, kihányt gyógyszer miatt terhességi teszt... 500-2000Ft

-fagyizás 400Ft

Ilyesmik, sok más nem jut eszembe. Ruhákat, elektronikai cikkeket, ékszereket, parfümöt, akármilyen hülyeséget nem kérek tőle, azt magamnak veszem, ha kell.

Nem élünk együtt, de neki van állandó keresete, nekem nincs. Ennyi még a háttértényező.

Döntse el mindenki, hogy szerinte ez sok vagy kevés, nálunk ez van és jól működik, nincs veszekedés.

21L

2012. aug. 1. 14:09
 7/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Amit az előző lány írt, az kb reális. Bár egy kicsit fura ezeket így leírva látni. Azt mondom 10-15 rongynak elégnek kell lennie mindenre, tehát közös programokra, ilyesmire.
2012. aug. 1. 14:38
 8/8 Golan Trevize ***** válasza:
41%
Az ilyet úgy hívják, hogy feleség, és az egész fizetésedre igényt tart.
2012. aug. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!