Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül havonta egy nő?
Amiről te beszélsz az qrva...
Én amúgy kb ennyibe kerülök:
-fogamzásgátló (lebontva egy hónapra párom része): 1000Ft
-kb havonta egyszer meghív gyrosra 600Ft
-ha náluk vagyunk és ő veszi a söröket estére filmezéshez, ilyesmi, vagy hasonlókat az összesen kb egy hónapban úgy... szerintem maximum 5000Ft
Ez mind olyan, amit néha én is fizetek, szóval nem csak ő.
"Extra költségek" megállapodásunk fejében, hogy ő fizet többet, mert nem akar takarítani, cserébe én takarítok, és senki nem hisztizik, hogy ez kihasználás :
-egy mozi (nem mindig) 1150Ft
-egy kiruccanáson elköltött összeg 1000 Ft max
-sütögetéshez alapanyagok 1-3000Ft (attól függően mit főzök/főzünk)
-akármilyen becsúszott dolog, pl intim fertőzések kezelésére gyógyszer árának fele, kihányt gyógyszer miatt terhességi teszt... 500-2000Ft
-fagyizás 400Ft
Ilyesmik, sok más nem jut eszembe. Ruhákat, elektronikai cikkeket, ékszereket, parfümöt, akármilyen hülyeséget nem kérek tőle, azt magamnak veszem, ha kell.
Nem élünk együtt, de neki van állandó keresete, nekem nincs. Ennyi még a háttértényező.
Döntse el mindenki, hogy szerinte ez sok vagy kevés, nálunk ez van és jól működik, nincs veszekedés.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!