Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb. havonta egy jó nő?

Isten mentsen tőle,hogy még egyszer olyan nővel foglalkozzak akit nem kilóra veszek meg.Az ár nélküliek kerülnek a legtöbbe.
Az ár meg igényektől és egyéni megítélés alapján elég séles skálán mozog.
Én max egy kb. minimálbérnyi összeget szánok rá havonta,nem számolva az eseti kiadásokkal.Ha nem tetszik szedje össze máshonnan,mástól.Van másik,no problem.

pár kommentelő jó nagy sületlenségeket hord össze...
én is a 80-100-at tartom reálisnak, az a nő viszont aki 150-200-at, az már nagyon sok,
andy vajnát azért nem tudom megkérdezni, mert egyrészt se nincs annyi pénzem, se nem akarok ilyen átlagosról felfújt proli nőt... jó, mondjuk a csávóhoz képest nyilván jó nőnek számít, de amúgy nem jó nő...
ha terhes akkor is van pénze... jó vicc... egy normális ember nem engedi dolgozni a terhes párját, amúgy meg honnan a fenéből lenne, ne röhögtess már kisfiam...
az az egykét ebéd meg vacsora, amit hetente kifizetsz, az talán ingyen van? meg gondolom külön éltek, így fogalmad sincs, csak okoskodsz a neten szerintem
de még akkor is néha egy kis mozi, kirándulás stb, és neked is megvan a 80-100 ezer kiadás.
"jó nőnek lenni baromira nem kerül egy forintba se"
figyelj, nagyon röhögök... én saját magamra is csomót el tudok költeni, hogy elfogadható pasi legyek, egy nő pedig hogy hozza a színvonalat ennek többszörösét kell költse...
nézd meg, hogy repedt-e a sarkad... ha igen, szerintem ne nagyon tartsd magad különösebben jónak, ne haragudj meg ezért... de ez nálam egy igényességi mérce, és igen, 10-ből 7 átlagon felüli helyes csajnak repedt a sarka...

Kimaradt: MINDEZT MAGAMNAK FIZETEM. Nem tart el a barátom. Ha ünnepelek valamit meglep ajándékkal, de nem finanszírozza a megjelenésem.
22 voltam
azt én sem tudom mennyire számíthatsz jó nőnek, az önbizalmad azért nem lehet egetrengető, a helyesírásod sem annyira éles, azért csekkold le te is a sarkadat, egyből kiderül... azért az én fejemben él egy kép rólad, hát a véleményemet inkább megtartom magamnak.

Köszi, 2 diplomám és két felsőfokú nyelvvizsgám van
Sarkam is teljesen rendben van, de te szerintem csak álmodozzol egy jó nőről mert személyesen egyet se ismersz.

Megjegyzésedre reagálva
"...magának vette, mi? aztán ha lebabázik és nem lesz keresete mondjuk, akkor ki veszi neki? az egy dolog, hogy 1-2 hónapig elveri az egész fizetését, ameddig anyunál lakik meg eteti, de később neked kell ezeket a költségeket állnod..."
A nők gyermeket szoktak vállalni, nem lebabázni. Jó néhány nő rendelkezik annyi tartalékkal hogy a terhessége és azt követő időszakban finanszírozni tudja a saját kiadásait és nem nullázza le a bankszámláját. Mellesleg ennek a classnak olyan férje lesz akinek a büdzséje kibírja ezeket a költségeket.
A helyesírásodon nem látszik meg.

Volt már neked barátnőd egyáltalàn? Leìràsod alapjàn az arcod elèg nagy, gondolom magad is 10/10-es pasi lehetsz.
Minden baràtnőm eddig dolgozó nő volt, aki magànak is elő tudta/tudja teremteni amire szüksége van. Jelenlegi baràtnőmmel is együtt élünk, lakbért, rezsit közösen fizetjük, egyèb dolgokat pedig mindenki magának veszi. Közös programok, stb pedig ùgy működnek, hogy egyszer ő egyszer èn fizetek. Nem is tudom milyen nőkben gondolkozol, ha szerinted el kell tartanod őket. Plàzacica körökben làttam ilyen "nőket".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!