Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unalmas a párkapcsolatom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a párkapcsolatom de nem tudok szakítani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Milyen pasi szerintetek az olyan aki mindig csak dolgozik reggeltől estig sőt van amikor hétvégenként is de azt nem mindig. Ha nem a munkahelyén akkor a ház körül kell valamit csinálni mindig van valami. Amúgy mind a ketten fiatalok vagyunk még ő 28 én meg most leszek 30 de úgy élünk egymás mellett mint az 50 éves házasok. Én azt hiányolom hogy szinte soha nincsenek közös programjaink mindig csak itthon vagyunk. Ez így nem élet belefásulok ebbe. Neki így jó egyáltalán nem vágyik a szórakozásra de én meg igen. Egy kicsit mozgalmasabb életet szeretnék még nem vagyok öreg hogy így éljek. Egyszerűen unalmas és egyhangú ez a kapcsolat. Szerintetek nem kell néha egy kis kikapcsolódás? Vagy folyamatosan csak dolgozni kell látástól vakulásig?
2017. szept. 1. 18:03
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Mindegyik kapcsolatomban ez volt a probléma,hogy egyiket se tudtam elhagyni általában mindig engem dobtak.
2017. szept. 5. 15:54
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

És az nem jutott eszedbe kérdező így az életed során, ahogy szar kapcsolatból ugráltál szar kapcsolatba, hogy a büdös életben nem lesz boldog, normális kapcsolatod, ha nem kezdesz valamit a kapcsolatfüggőségeddel? Építsd fel saját magad EGYEDÜL, tanulj önismeretet, építsd fel az önbecsülésed, és majd utána lesz rá esélyed. Addig csak szenvedni fogsz szarabbnál szarabb kapcsolatokban, igazi ördögi körben.

Tudom, hogy nem könnyű, sokkal könnyebb beletespedni a rosszba, de nem gondolod, hogy megérné az energiabefektetés? Nem tudom felfogni, hogy miért dönt valaki az önsorsrontás mellett, amikor helyette akár fejlődhetne is.

2017. szept. 5. 16:23
 33/34 anonim ***** válasza:
86%

egy tánclépés ide, egy meg oda... még itt se állsz ki magadért, nem is igyekszel megfogalmazni, hogy hogyan, kivel, mit akarsz.

ugye azt belátod, hogy a nem szeretem a barátom, mert..., köben nem tudom elhagyni, mert szeretem, ellentmondás. van, aki az egyedülléttől fél, van, aki a többiek reagálásától, van, aki az éhezéstől, de én nem hiszek neked, hogy szereted - mikor minden soroddal őt hibáztatod.

rendes ember, de nem szeretem - van ilyen. csak próbálj meg őszinte lenni magaddal, ha a válaszadókkal túl nagy feladat is lenne.

2017. szept. 5. 22:04
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom te mi a ..... okoskodsz itt de nagyon sokat tudsz nem mondták még? Belelátsz te az én fejembe? Mit tudsz te rólam az érzéseimről a páromról. Szerintem semmit. Elegem van az ilyen okostóbiásokból.
2017. szept. 6. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!