Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a párkapcsolatom de nem tudok szakítani mit tegyek?
És az nem jutott eszedbe kérdező így az életed során, ahogy szar kapcsolatból ugráltál szar kapcsolatba, hogy a büdös életben nem lesz boldog, normális kapcsolatod, ha nem kezdesz valamit a kapcsolatfüggőségeddel? Építsd fel saját magad EGYEDÜL, tanulj önismeretet, építsd fel az önbecsülésed, és majd utána lesz rá esélyed. Addig csak szenvedni fogsz szarabbnál szarabb kapcsolatokban, igazi ördögi körben.
Tudom, hogy nem könnyű, sokkal könnyebb beletespedni a rosszba, de nem gondolod, hogy megérné az energiabefektetés? Nem tudom felfogni, hogy miért dönt valaki az önsorsrontás mellett, amikor helyette akár fejlődhetne is.
egy tánclépés ide, egy meg oda... még itt se állsz ki magadért, nem is igyekszel megfogalmazni, hogy hogyan, kivel, mit akarsz.
ugye azt belátod, hogy a nem szeretem a barátom, mert..., köben nem tudom elhagyni, mert szeretem, ellentmondás. van, aki az egyedülléttől fél, van, aki a többiek reagálásától, van, aki az éhezéstől, de én nem hiszek neked, hogy szereted - mikor minden soroddal őt hibáztatod.
rendes ember, de nem szeretem - van ilyen. csak próbálj meg őszinte lenni magaddal, ha a válaszadókkal túl nagy feladat is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!