Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szakítani a barátnőm velem, ha csak lehülyéztem? Azt mondja paraszt vagyok, de nem értem miért. ?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 20:28
1/12 anonim válasza:
Na látod, azért nem érted, mert tényleg az vagy, aminek mondott a barátnőd.
2/12 anonim válasza:
Azért, ha egy "lehülyézés" elég neki a szakításhoz, akkor nem lehetett ez egy komoly kapcsolat. Legalábbis az ő részéről, biztosan nem.
3/12 anonim válasza:
Sosem sajnálnék egy olyan hisztis pcsát, aki úgy véli, hogy a hülyére a paraszt az egy adekvát válasz.
4/12 anonim válasza:
Szerencsétlen csaj azt hiszi magáról, hogy tényleg nem túl okos, ezért vette sértésnek a hülyét. Azt hiszi ezt gondolod róla(valószínűleg gyakran voltál vele lekezelő, vagy gyakran érezte ezt), ezért hívott parasztnak.
Hülyének megmondani, hogy hülye, az tényleg parasztság. Mint a b..zit leb..zizni.
N
5/12 anonim válasza:
"Hülyének megmondani, hogy hülye, az tényleg parasztság. Mint a b..zit leb..zizni."
Najahh.
Hallgatni meg gyávaság és mást mondani pedig hazugság.
Ha már kategorizálunk, ugye...
6/12 anonim válasza:
Ez tényleg parasztság. Ha vmi olyat csinált, ami nem túl okos döntés, elő lehet adni kulturáltan is. Te nem kulturáltan adtad elő, ergo paraszt vagy (vagy ha vkinek sértő ez az elnevezés, akkor bunkó).
7/12 A kérdező kommentje:
Bár kérdésem alaptalan volt, hisz nincs barátnőm, de köszönöm a válaszokat jókat nevettem😂
2017. aug. 23. 18:12
8/12 anonim válasza:
Lehet, az ilyen csaj tényleg hülye. :)
9/12 anonim válasza:
Ha te lehülyézed gondolatban a nem létező barátnődet (valószínű sose volt és nem is lesz!), akkor egy igazi szociopata b*rom vagy aki csak álmodozik, hogy egyszer lesz barátnője! Még mindig jókat nevetsz? A saját ostobaságodon és szerintem érzelmileg is elég retardált vagy!
10/12 A kérdező kommentje:
Tévedsz, volt barátnőm és nem éppen álmodozom arról, hogy újra legyen :D
2017. aug. 27. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!