Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a párkapcsolatom de nem tudok szakítani mit tegyek?
Figyelt kérdés
Milyen pasi szerintetek az olyan aki mindig csak dolgozik reggeltől estig sőt van amikor hétvégenként is de azt nem mindig. Ha nem a munkahelyén akkor a ház körül kell valamit csinálni mindig van valami. Amúgy mind a ketten fiatalok vagyunk még ő 28 én meg most leszek 30 de úgy élünk egymás mellett mint az 50 éves házasok. Én azt hiányolom hogy szinte soha nincsenek közös programjaink mindig csak itthon vagyunk. Ez így nem élet belefásulok ebbe. Neki így jó egyáltalán nem vágyik a szórakozásra de én meg igen. Egy kicsit mozgalmasabb életet szeretnék még nem vagyok öreg hogy így éljek. Egyszerűen unalmas és egyhangú ez a kapcsolat. Szerintetek nem kell néha egy kis kikapcsolódás? Vagy folyamatosan csak dolgozni kell látástól vakulásig?2017. szept. 1. 18:03
21/34 anonim válasza:
Ez mind jó és szép hogy ért sok mindenhez meg ügyes na de ez alap egy kapcsolatban és az plusszt ad a kapcsolatnak ha még rugalmas is .Ha nincs meg az plussz akkor lehet ügyes dolgos attolfüggetlenül a kapcsolat meg àll egy szinten és nem fejlődik tovàbb .
22/34 A kérdező kommentje:
Tudom igazad van ez nem minden. Ő úgy él komolyan mint egy 50 éves ember semmi fiatalság nincs benne.
2017. szept. 2. 17:46
23/34 anonim válasza:
Akkor minek jöttél össze vele?
24/34 A kérdező kommentje:
Amikor ismerkedtünk akkor még nem tudtam hogy milyen ahhoz ide költözzek hogy kiismerjem.
2017. szept. 2. 18:42
25/34 anonim válasza:
Jólvan, hát akkor írj még 80 kisregényt, de figyelj rá, hogy nehogy véletlenül válaszolj a kérdésemre....
26/34 A kérdező kommentje:
25-ös hozzászóló na tessék mondjad akkor tedd fel a kérdéseid újra mire vagy kíváncsi? Mit mondjak?
2017. szept. 5. 14:48
27/34 anonim válasza:
"Miért nem tudsz szakítani?"
"Miért nem válaszolsz a kérdésemre? MIÉRT nem tudsz szakítani?"
Nyilván mást tanácsolunk, ha "nem tudsz" szakítani mert ő tart el, meg ha nem tudsz szakítani, mert akkor esetleg agyonverne...... Szóval marhára nem mindegy, mégis valahogy nagyon kerülted a válaszadást...
28/34 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok szakítani vele mert szeretem és ragaszkodom hozzá. Én mindig is gyenge lány voltam lelkileg soha egyik páromat se tudtam elhagyni egyszerűen nem volt hozzá erőm pedig ennél sokkal rosszabb kapcsolatban is voltam már és őt sem tudtam elhagyni. Sőt olyan párom is volt aki egyszer kezet is emelt rám azt se tudtam elhagyni. De a mostani párom szerencsére nem ilyen ő nem az a fajta aki megüt egy nőt. Soha nem bántott engem. Vele csak az a problémám,hogy imád dolgozni nem akar külön költözni itt hagyni a szüleit.
2017. szept. 5. 15:30
29/34 A kérdező kommentje:
Meg azt se mondhatom,hogy ő tart el mert nem mivel nekem is van keresetem igaz nem sok de van.
2017. szept. 5. 15:32
30/34 anonim válasza:
Na látod, így már egyből egyszerű válaszolni: keress fel pszichológust, mondd meg, hogy társfüggő vagy, és egyből tud majd segíteni, aztán pedig ki tudsz szállni az olyan kapcsolatokból, amik nem tesznek boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!