Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unalmas a párkapcsolatom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas a párkapcsolatom de nem tudok szakítani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Milyen pasi szerintetek az olyan aki mindig csak dolgozik reggeltől estig sőt van amikor hétvégenként is de azt nem mindig. Ha nem a munkahelyén akkor a ház körül kell valamit csinálni mindig van valami. Amúgy mind a ketten fiatalok vagyunk még ő 28 én meg most leszek 30 de úgy élünk egymás mellett mint az 50 éves házasok. Én azt hiányolom hogy szinte soha nincsenek közös programjaink mindig csak itthon vagyunk. Ez így nem élet belefásulok ebbe. Neki így jó egyáltalán nem vágyik a szórakozásra de én meg igen. Egy kicsit mozgalmasabb életet szeretnék még nem vagyok öreg hogy így éljek. Egyszerűen unalmas és egyhangú ez a kapcsolat. Szerintetek nem kell néha egy kis kikapcsolódás? Vagy folyamatosan csak dolgozni kell látástól vakulásig?
2017. szept. 1. 18:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szervezz te valami programot, ha neki magától nem jut eszébe. Én is dolgozom, még másodállásom is van, és az is igaz, hogy itthon is mindig van mit csinálni, de a kikapcsolódásra is szakítok időt, mert az is fontos. A párodnak ez nem is a kapcsolatotok miatt lehet elsősorban probléma, hanem könnyen kiéghet, ami mostanában sokaknak probléma, állásportálok is foglalkoznak a kiégéssel, cikkeznek róla, én emiatt is odafigyelek arra, hogy a munka mellett a szórakozásra is jusson idő. Szerintem ezt a kapcsolatot azért még fel lehet rázni. :-)
2017. szept. 1. 21:18
 12/34 anonim ***** válasza:
17%
Esetleg ha te is dolgoznál...
2017. szept. 1. 22:00
 13/34 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem válaszolsz a kérdésemre? MIÉRT nem tudsz szakítani?
2017. szept. 1. 22:54
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

hát ha már mindent megpróbáltál, szerveztél te programot, megbeszélted vele, kérted hogy változtasson, de nem hajlandó, akkor szerintem szakíts.

én sok mindent csinálok a barátommal. utazunk, túrázunk, lófrálunk a városban, mozizunk, eszünk. én nem akarnék kimaradni az ilyenekből, nekem hozzá tartozik az élet élvezéséhez.

ha csak dolgozik, eszik, alszik, akkor nem lehet olyan izgalmas és lehengerlő személyiség, hogy olyan nehéz legyen elhagyni.

2017. szept. 2. 01:35
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
mit próbáltál eddig, hogy más legyen?
2017. szept. 2. 01:52
 16/34 A kérdező kommentje:
10 es hozzászóló úgyis az lesz pontosan fél év múlva kilépek ebből az unalmas abszurd kapcsolatból. Mert annyi van még vissza a közmunkámból aztán szerintem itthagyom őt visszamegyek édesanyámhoz. Én mondhatok neki akármit mintha meg se hallaná egyszerűen nem tudja megérteni a másikat azt hiszi az a jó élet amit ő csinál nem tudok rá hatni én már mindent megpróbáltam. Úgyse változtat rajta,hogy jobb legyen neki ez való a munkás élet nincs neki arra igénye,hogy szórakozni járjon. Hiszen meg is mondta,hogy az előző barátnője is pontosan ezért hagyta el mert nem sehova nem akarta elvinni őt sem általában mindig itthon voltak és a csaj beleunt a kapcsolatba azt mondta ő még fiatal élni akar.
2017. szept. 2. 13:51
 17/34 anonim ***** válasza:
Ha próbálkoztál és hiába, az más, akkor nem vagytok egymáshoz valók. De vannak hozzá hasonló passzív nők is, akivel jól meglenne. Ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy kiégéshez vezet ez az életmód, de ezt majd érezni fogja magán.
2017. szept. 2. 15:44
 18/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, az állatvilágban az alfák az erősek, a vezetők, a bátrak, a védelmezők, rajtuk van a legnagyobb felelősség, rájuk mindig lehet számítani; a béták a gyengék, a gyávák... Az állatoknál sem kizárólag a szaporodásról szól a rangsor, főleg csapatban/falkában/csordában... élő állatok esetén.
2017. szept. 2. 16:21
 19/34 A kérdező kommentje:
Most őszintén melyik nő bírná az ilyen pasi mellett aki egyrészt a munkának él másrészt még mindig nem vált le a szüleiről ja és nagyon sóher is a barátnőjével. Én se vagyok amúgy egy buliba járó lány sose voltam az általában én is mindig otthon voltam anyámmal még fiatalabb koromba is. Szóval nem úgy éltem mint a többi fiatal. Talán pont ezért vágyok most arra hogy mehessek mindenhova mert nem éltem k magam tini korban. De akkor is ha már egyszer van párom igenis vigyen el magával néha néha szórakozni és nem feltétlen diszkóra gondoltam. Pl kirándulni túrázni bicajozni motorozni stb. De nagyon ritkán tudom ezt vele megtenni ha én nem mondom neki hogy vigyen el ide oda magától eszébe se jutna. Én nem tudom hogy lehet ilyen unalmas monoton életet élni amit ő. Szeretem őt de így nem jó nekem akkor sem.
2017. szept. 2. 17:24
 20/34 A kérdező kommentje:
Amúgy meg le a kalappal előtte mert nagyon ügyes pasi mindenhez ért bármit megcsinál. Amúgy meg festő a szakmája és nehézgépkezelő. Ja meg a másik jó tulajdonságai közé tartozik az hogy nincsen káros szenvedélye mem is iszik nem is dohányzik és az nagyon ritka a mai világba.
2017. szept. 2. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!