Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves inkább mély barátsággá vált a párkapcsolatom, és jönnek az udvarlók akiknek a közeledése zavaróan izgató, mit tanácsoltok? 28/L
A párkacsolatomban kb. 2 éve múlt el a szerelem, azóta a közös emlékek és a szeretet tart minket össze, szex is elég ritka, de még a csók is. Volt mélypont, amikor majdnem szétmentünk, de megbeszéltük a problémákat és azokra figyelünk, így mar nem veszekededunk.
Mindketten a nagyon huseges tipus vagyunk es ragaszkodok, es maximálisan megbizunk a másikban.
Viszont már eleg idosek lennenk a csaladalapitáshoz, kozos otthon, stb. amitol o fel, es amit en már evekkel ezelott szerettem volna.
Hogyan hozhato vissza egy kapcsolatba a vonzalom, a vágy?
Minden tokeletes lenne ha ez mukodne..
Es mint irtam, gyakran elofordul hogy egy kozos ismerosunk, barat, kollega elkezd udvarolni es bar udvariasan tavol tartom oket, tulsagosan felizgat, ami elkeserit. Pedig agyban tudom, hogy veluk ugyse lenne tartos, meg bizalom se ugy.
Mindkettonknek ez az elso kapcsolata.
Mit tehetnenk? Erdemes lenne szakemberhez fordulni? Mi a tapasztalatok?
Koszonom a valaszokat$
Nem egymásra vágytok, nem szeretitek egymást.
Minek erőltetitek azt, ami nem megy?
Adjátok meg az esélyt egymásnak, hogy megtaláljátok azt, akivel, mindketten családot szeretnétek?
Tegyük fel becsúszik a gyerek, jön a több gond és akkor mentek szét, az mivel lesz jobb?
Nem kéne saját magatokat áltatni!
Párkapcsolati tanácsadóhoz mennék a helyedben. Ha tálaltál olyan férfit akivel ennyi ideig jól együtt tudtatok működni, szeretitek egymást és mély barátság van köztetek akkor ez igenis szuperjó párkapcsolat lehet. Kissé elfáradt a kapcsolat de ennyi idő után ez teljesen normális. Kicsit fel kéne rázni.
Illetve miért lennétek öregek a családalapításhoz? Miért nem laktok még együtt?
Ez teljesen normalis. Azt ami az elejen nem volt nem lehet visszahozni, mindig elmulik. Ennek biologiai oka van, nem rendellenesseg.
Az udvarlok pedig mindig izgatni fognak, ez ellen se tudsz nagyon mit tenni, de ez is teljesen normalis.
8 éve együtt élünk, és a családalapításnak szerintem lassan ideje lenne ennyi idős korban.
Sokat olvastam pszichológus írásokat, miszerint ha valami sok évig müködik azt nem szabad eldobni, hanem mindent meg kell tenni érte.
Elég szeretet és érzeleméhes típus vagyok, így sokszor marcangol ha látok szerelmes párt körülöttünk:(
És a férfit egyre kevésbé látom a páromban, pedig őszintén elmondom neki, mi tetszene és mit szeretnék:(
Igényelném társaságban és kettönk között is az érintéseket, öleléseket...
Hogyan lehetne magunkat próbára tenni?
Hogy mindkettőnknek egyértelmű legyen, merre érdemes tovább haladni?
Az szomorít el, hogy körülöttünk 30-40 évesek mind szinglik, és sokan 40 évesen vállalnak gyereket, ami elkeserítő.
Ezzel probara teheted magatokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!